The Volcano it's basically a HL1 MOD made in XashXT engine by Unkle Mike. With a great story, neat maps and many new stuffs.

Half-Life The Volcano Storyline Authors : Burner and sToP !

Posted by on

[RO] Poveste
Half Life The Volcano este un mod creat in engine-ul rebirth, un engine de valve modificat.
Povestea:

10:15 AM Volcano Complex Sector G-2

Locatia : Africa
Volcano Complex este un laborator industrial in interiorul unui urias Vulcan din Africa. Scopul acestei fabrici este de a folosi proprietatile si energia termica a vulcanului pentru diferite experimente.Jocul incepe cu un cutscene unde arata un bizar dezastru in Volcano Complex.

8:30 AM Groot Kelder (cu o ora si 45 minute inainte de dezastru)

Locatia : Libia

Protagonistul jocului este Mike Johnson, un savant de 32 de ani, angajat la Groot Kelder.Groot Kelder este un laborator secret de experimente pe creaturi extaterestre in diferite scopuri. La inceputul jocului Mike este in drum spre locul sau de munca in Accelerator Complex.In timp ce acesta isi continua drumul, un savant il anunta pe Mike ca este asteptat in sala acceleratorului de catre colegul sau de echipa, Dr. Ashley, cu care lucreaza la acest proiect. Ashley il informeaza pe Mike despre ce are de facut. Mike respecta intocmai aceste sfaturi si isi continua treaba.Dupa ce acesta porneste butonul "Power" si activeaza si laserere, urmeaza sa testeze acceleratorul tragand de maneta finala. Deodata pamantul incepe sa se cutremure si laboratorul sa se distruga. Mike lesina in urma unui soc, dar ramane in viata cu ajutorul costumului HEV detinut. Dupa ce Mike isi revine , acesta vede infernul din jurul sau. In urma acestei catastrofe, Mike este nevoit sa caute o cale de scapare , dar dezastrul a bocat multe sectoare si zone de iesire din laborator. Derutat si descurajat de situatie se rataceste prin sectoarele Groot Kelder, multe dintre ele fiindu-i necunoscute. Dupa un drum lung si multe intamplari in care si-a vazut moartea cu ochii, Mike intalneste doi savanti care cunosteau cauza exploziei din Groot Kelder. Totul ar fi fost cauzat de o defectiune tehnica provocata de un virus necunoscut si foarte puternic infiltrat prin sistemele din Volcano Complex, ceea ce ar fi suprasolicitat si sistemele din Accelerator Complex. Deodata pe un ecran apare o infatisare extraterestra pe un semnal video bruiat, acesta transmitand urmatorul mesaj : " Fiinte umane, nu va speriati, moartea voastra va fi foarte rapida. Numele meu este x si va vorbesc de pe o planeta foarte indepartata de pe galaxia Andromeda. Aceasta planeta este cunoscuta sub numele de Nergal, planeta cea incinsa. I se spune asa deoarece conditiile in care traim sunt foarte calde.Acum ca v-am povestit despre noi urmeaza sa va spunem ce planuim: am reusit sa strecuram un virus prin sistemele voastre din Vulcan. Cu acest virus am reusit sa va distrugem si tehnologia cu care ati fi putut sa ne opriti invazia. Vulcanul va erupe la comanda noastra pentru a va face lumea asemeni planetei Nergal . Veti deveni o civilizatie inferioara mereu supusa noua ! Chiar in acest moment invazia a inceput! Nu aveti scapare ! Acesta este sfarsitul!"
Mike primind acest mesaj ia o hotarare drastica si decide sa ajunga in volcano complex pentru a anunta tot personalul despre ce urma sa se intample si pentru a incerca sa opreasca eruptia iminenta. Este un drum lung si epuizant pentru protagonist. Mai tarziu Mike descopera ca nu numai extraterestrii scapati de sub captivitate din Groot-Kelder si nergalienii sunt singurele sale probleme ! Groot Kelder este atacat de armata terorista libaneza. Scopul acestora este de a fura informatii pretioase ale tehnologiei pe care savantii din Groot Kelder au creeat-o si sa distruga tot in urma lor.

[EN] Plot

Post comment Comments
djwizzle9001
djwizzle9001 - - 44 comments

What is an fgrunt?

Reply Good karma Bad karma+1 vote
BurnerMan Author
BurnerMan - - 216 comments

you played Half Life Opposing Force?

Reply Good karma+1 vote
poshgaloo
poshgaloo - - 729 comments

Friendly grunt.

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Post a comment

Your comment will be anonymous unless you join the community. Or sign in with your social account: