This is a group for everyone who likes our beautiful country and/or anything related to it. Here we develop mods and talk about games and gaming in general, current situation in Croatia and latest happenings. This group is dedicated for all Homeland Defenders, expecially those who have fallen bravely in Homeland War ( Domovinski Rat 1991.-1995.) in the name of Croatia, its people and freedom. Their sacrifice will never be forgotten. Rest in peace for eternity, fallen heroes of Croatia! NAVIK ON ŽIVI KI ZGINE POŠTENO!

  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
Media RSS Feed Report media Domovinski rat - animirani zemljovid
Post comment Comments
Sun_Xiaomei
Sun_Xiaomei Oct 10 2014 says:

Zahvaljujem se što ste stavili ovaj vid. Pošto sam ja na početku rata bio jedva tri godine(rođendan mi je za četiri dana), ovo mi je jako zanimljivo. Of skroz, sjećam se nekih slika, kao što je onda kad je onaj tenk zgazio fiću ili odlazak izbjeglica iz Vukovara, ali ostalo mi je bilo apsolutno nepoznato. Još jednom Vam se zahvaljujem puno.

+3 votes     reply to comment
Man-at-Arms{ZS-HR} Author
Man-at-Arms{ZS-HR} Oct 10 2014 replied:

Ne trebaš mi se zahvaljivati. Zahvalu za ovaj video dugujemo Hrvatskom povijesno muzeju, a za Hrvatsku državu zahvaljujemo svim njenim braniteljima i onima koji su joj htjeli i mogli pomoći. Mi smo ovdje svi jednaki, pa si možemo biti na ti, ne trebamo biti na Vi, to važi ako Vas time nećemo uvrijediti :)

+2 votes   reply to comment
Sun_Xiaomei
Sun_Xiaomei Oct 11 2014 replied:

Ne, neću se uvrijediti, ali ja nisam znao da li ću tebe uvrijediti, tako da je bilo bolje da sam govorio Vi sve dok mi ti nisi dao dozvolu da kažem ti. A što se tiče vid-a, da, HPM ga je napravio, ali si ga *ti* stavio na ovaj site, tako da si ti jednako zaslužan kao i HPM.

+2 votes     reply to comment
Man-at-Arms{ZS-HR} Author
Man-at-Arms{ZS-HR} Oct 16 2014 replied:

Hvala, drago mi je što sam sreo tako pristojnog čovjeka, a još draže što imam priliku sa takvime dijeliti mišljenja. Lijepi pozdrav.

+1 vote   reply to comment
Sun_Xiaomei
Sun_Xiaomei Oct 16 2014 replied:

Na veliku žalost, pošteni ljudi su izumiruća vrsta. Danas se sve radi tako da lijeva ruka ne zna što desna radi. Ne bih se uopće iznenadio da će se u budućnosti poštenje nalaziti u povijesnim muzejima, poput nečeg što je bilo u prošlosti.

+1 vote     reply to comment
Post a Comment
click to sign in

You are not logged in, your comment will be anonymous unless you join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) which we encourage all contributors to do.

2000 characters limit; HTML formatting and smileys are not supported - text only

Description

Prikaz svih ključnih događaja i prije svega istine o srpskoj agresiji na Hrvatsku. Odličan video napravljen od strane Hrvatskog povijesnog muzeja.

Video Details
Date
Oct 8th, 2014
Views
65 (1 today)
Length
13:14
Filename
Domovinski_rat_-_ANIMIRANI_ZEMLJOVID.mp4
Options
URL
Embed
Share
Report Abuse
Report media
Add Media
Members only