This is a group for us, Croats, and for anybody who likes our beautiful country. Here we develop mods and talk about games and gaming in general. You can always post a picture or a topic so we can discuss about it. This group is also dedicated for all Homeland Defenders who have fallen bravely in Homeland War ( Domovinski Rat 1991.-1995.) in the name of Croatia, its people and freedom. Their sacrifice will never be forgotten. Rest in peace for eternity, fallen heroes of Croatia! ZA DOM - SPREMNI!

  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
Izbori
embed
share
view next
 
Post comment Comments
~Doctor~ Creator
~Doctor~ Dec 7 2014, 1:44pm says:

Svašta bi oni mjenjali, ali izgleda nisu upoznati sa ovlastima predsjednika...

+3 votes   reply to comment
Degman{ZS-HR} Creator
Degman{ZS-HR} Dec 7 2014, 1:51pm says:

Prekrižim ja njima užasne face.

Niti jedno od njih nije predstavilo PLAN kako spasiti Hrvatsku, već 20 god. samo slušamo kako jedni druge nazivaju crvenima, crnima, antiHrvatima, neljudima, bla, bla, bla. U tome politike nema, a niti sposobnosti. Ova Kolinda opet misli da joj ne vidimo kroz prste dok koristi te jeftine trikove (kao da smo mi neke neuke budaletine) tipa "ja ću u Vukovaru hodati uz narod, ja si neću kupovati limuzinu, ja ovo, ja ono, tko sam, što sam ...". Ako netko pada na to, onda sram ga bilo. SVI su takvi. Da se mene pita, ja bih ukinuo sve političke stranke i krenuo ispočetka. Sve Naše stranke su legitimne, ali nisu i LEGALNE. Onaj tko zna o čemu pričam i koje su tu razlike bome zna i zašto ne treba glasati za ove samodopadne licemjere sa lažnim obećanjima - isprdcima Demokracije koji Nas svake 4 godine sjebu sa svojim propagandama.

EDIT a i to što kaže Doctor, predsjednici nemaju skoro nikakve ovlasti, već su samo diplomati. Ubit ću mačku, reče parcov.

+3 votes   reply to comment
Man-at-Arms{ZS-HR} Creator
Man-at-Arms{ZS-HR} Dec 7 2014, 2:42pm says:

Ja ću glasat za Kujundžića, ukoliko će biti drugoga kruga, a on ne prođe, glasat ću za Kolindu. Zašto Kujundžić, zato što su mu stavovi jasni, ne dvoumi se, stoji iza svojih riječi i do sada ga nisam čuo da je rekao išta sa čime se ja ne bi složio. Na žalost mediji mu ne idu na ruku, već su ga popljuvali i na svim ga anketama stavili iza Josipovića... Josipović radi na imidžu, njegova slika je zadnjih dana na svim naslovnicama, pa čak i onih časopisima koji nemaju veze sa politikom, presmiješno, ili možda žalosno. Josipović nije ni koristio ovlasti koje je imao, a u zadnjih pet godina nije ništa korisno napravio. Sa druge strane, za Kolindu ću glasat ako Kujundžić ne prođe u drugi krug, nije najbolji izbor i nisam siguran kakve su joj namjere, ali ona barem ima iskustva u međunarodnoj politici i djeluje sposobno, ili bar ne uspavano kao Josipović. Izbor nije velik, ali ni po cijenu života glas ne bi dao Josipoviću.

+3 votes   reply to comment
Degman{ZS-HR} Creator
Degman{ZS-HR} Dec 8 2014, 1:39pm says:

BTW ako bih već bio prisiljen glasati, svoj glas dao bih Sinčiću. Čovjek je mlad, a po tom pitanju vjerojatno i puno ambiciozniji i odgovorniji. Ovi ostali (kao i većina hrvatskih političara) su već pred smrt, dok će ovaj mladi morati živjeti u državi koju politika uređuje još naredna desetljeća i kao takvom vjerojatno mu je više u interesu graditi bolju budućnost nego ovima. Ne spominjimo i kako Naša mladež, uključujući i Nas na ModDB-u, sve više mrzi kako stvari stoje (siromaštvo, nemoć, nekontrolirana privatizacija države - roblje) i zbog toga ima više razloga za borbu za bolju budućnost. Da se sad ne ponavljam po sto puta u jednom te istom postu i sve skratim u jedno: politiku i vojsku trebaju voditi mladi koji razumiju moderne standarde i načine na koji ono funkcionira, a ne netko tko se divio MiG-u 21 ili je bio član komiteta Saveza Komunista Hrvatske (a tu se ubraja i dosta ovih "velikih Hrvata" koji danas glumataju kojekakve desničare kako bi prikupili glasove).

+2 votes   reply to comment
SeaNN Author
SeaNN Dec 8 2014, 3:21pm replied:

Kolega slazem se s tobom

+2 votes   reply to comment
Post a Comment
click to sign in

You are not logged in, your comment will be anonymous unless you join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) which we encourage all contributors to do.

2000 characters limit; HTML formatting and smileys are not supported - text only

Description

Dragi prijatelji mene jako zanima vase misljenje i ako ste punoljetni normalno za koga bi ste vi dali glas. Mislim da je ovo zanimljiva tema za raspraviti i jako me zanimaju vasa misljenja.Ja stvarno nisam siguran tko je taj pravi. Ja se nekako dvoumim izmedzu Kolinde i Kujundzica.

Image Details
Type
Entertainment
Date
Dec 7th, 2014
By
SeaNN
Views
74 (3 today)
Size
652×326
Options
URL
Embed (big)
Embed
Share
Report Abuse
Report media
Add Media
Members only