This is a group for us, Croats, and for anybody who likes our beautiful country. Here we develop mods and talk about games and gaming in general. You can always post a picture or a topic so we can discuss about it. This group is also dedicated for all Homeland Defenders who have fallen bravely in Homeland War ( Domovinski Rat 1991.-1995.) in the name of Croatia, its people and freedom. Their sacrifice will never be forgotten. Rest in peace for eternity, fallen heroes of Croatia! ZA DOM - SPREMNI!

  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
Media RSS Feed Report media Preporuka - Space Engineers (view original)
Preporuka - Space Engineers
embed
share
view next
 
Post comment Comments
Sun_Xiaomei
Sun_Xiaomei Sep 17 2014, 3:50am says:

Samo da pitam, kakav je to tip igre? Strategija, FPS, RPG?

+1 vote     reply to comment
Man-at-Arms{ZS-HR}
Man-at-Arms{ZS-HR} Sep 18 2014, 2:24am replied:

Sa wiki: "Space Engineers is a voxel-based sandbox game set in an asteroid field in space". Pogled može biti iz first person i third person perspektive. Ne znam sa kojom bi ju igrom usporedio, možda sa Minecraftom ali njega nikad nisam igrao. Dakle ti gradiš postaje i brodove u svemiru, pritom skupljajući resurse sa asteroida koji su ti potrebni za preživljavanje i izgradnju određenih komponenti. Nadam se da sam ti malo pojasnio. Ak trebaš još kaj pitaj.

+1 vote     reply to comment
Sun_Xiaomei
Sun_Xiaomei Sep 18 2014, 6:49am replied:

Znači strategija. Online only ili imaš opciju offline/online?

+1 vote     reply to comment
Man-at-Arms{ZS-HR}
Man-at-Arms{ZS-HR} Sep 18 2014, 10:19am replied:

Kako to misliš strategija? Kada mi netko kaže strategija, igre koje mi padaju na pamet su "Command & Conquer", "Company of Heroes" i slične igre, ali ne i ova. Tako da ne znam na što misliš, jer je ova igra FPS po tom pitanju. Evo ti neki random gameplay video pa ti zaključi po njemu: Youtube.com
Nije samo online, možeš igrat i offline sasvim normalno...

+1 vote     reply to comment
Sun_Xiaomei
Sun_Xiaomei Sep 19 2014, 2:42am replied:

Pa, po ovome što si mi pokazao, to nije strategija i nešto što mene ne bi zanimalo. Bez uvrede, naravno. Za mene F- i TPS-ovi nisu zanimljivi, naravno, uz neke iznimke, kao što su Mass Effect-i. A strategija, paaaaaaa... da, to što si opisao, plus Star Wars Empires at War i FoC, BfME 1, 2 i RotWK, SoaSE:R, HoMaM 3-6 etc., to su strategije. Meni jedne od najdražih, plus igre kao Morrowind, Oblivion, Bordeciel(Skyrim), KotOR-i. Strategije i RPG-evi.

+1 vote     reply to comment
Degman{ZS-HR}
Degman{ZS-HR} Sep 21 2014, 8:38am replied:

.. what about Arma 3 ? :D

+1 vote     reply to comment
Man-at-Arms{ZS-HR}
Man-at-Arms{ZS-HR} Sep 21 2014, 10:12am replied:

Arma 3 je odlična igra, ali meni brzo dosadi, stvar ukusa valjda... Nekad bi ju igrao i po par dana uzastopno ali onda je ne bi tako i po par mjeseci.
@Sun_Xiaomei, ako i ti imaš koju igru, pa da je i 10 godina stara, ak je dobra postavi sliku ovdje da ju vidimo i prokomentiramo...

+1 vote     reply to comment
Sun_Xiaomei
Sun_Xiaomei Sep 21 2014, 7:12pm replied:

Ne, ne mogu ih staviti jer su .bmp-ovi. Par le Neuf Enfers!!

+1 vote     reply to comment
Sun_Xiaomei
Sun_Xiaomei Sep 21 2014, 3:15pm replied:

@Degman: Nisam siguran da znam na koju igru misliš. Daj mi neke osnovne podatke, pa ću možda se sjetiti da li sam ju igrao ili ne.
@Man-at-Arms: Probati ću napraviti neke, ali pošto mi free verzija Fraps-a dozvoljava samo .bmp-ove.... Voyons-nous.

+1 vote     reply to comment
Man-at-Arms{ZS-HR}
Man-at-Arms{ZS-HR} Sep 22 2014, 1:57am replied:

pa zar ne možeš te slike jednostavno prebacit u neki drugi format putem Gimpa, Paint.NET ili Photoshopa ? Btw. preporučam ti da si pogledaš program Bendicam, on mi je bolji od Frapsa i ima više opcija u free verziji.

+1 vote     reply to comment
Sun_Xiaomei
Sun_Xiaomei Sep 22 2014, 2:29am replied:

Hmmmmmm... nisam ni znao da je to moguće. Dobro, probati ću. Though, ove slike koje sam snimio nisu toliko zanimljive koliko sam si mislio.

+1 vote     reply to comment
Post a Comment
click to sign in

You are not logged in, your comment will be anonymous unless you join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) which we encourage all contributors to do.

2000 characters limit; HTML formatting and smileys are not supported - text only

Description

Meni se čini kao dobra igra, svakim updateom sve bolja. Jedina sandbox igra ove vrste koja se meni dopada, ponajviše radi toga što se odvija u svemiru. Da previše ne duljim, najbolje vam je pogledat na YouTubeu i Steam Workshopu što sve ljudi uspiju u njoj napraviti. Na torrentima je ima i u posljednjim verzijama.

Image Details
Type
Entertainment
Date
Sep 15th, 2014
Views
66 (1 today)
Size
1100×618
Options
URL
Embed (big)
Embed
Share
Report Abuse
Report media
Add Media
Members only