Forum Thread
by member
  Posts  
Moddb problem (Forums : Support : Moddb problem) Locked
Thread Options
Apr 24 2013, 5:32pm Anchor

This is getting  really annoying every picture on this site is missing or not showing up. Can you someone help me with this.

Apr 24 2013, 5:46pm Anchor

I'm getting the same thing, I have no idea what is causing it.

Apr 24 2013, 5:53pm Anchor

Ah ha, so it's not me, or Firefox, or the latest Flash, many seem to be having this problem. What up with that? Same here, no pictures, everything(jpg, gif, png, etc) fails to load. When I inspect the element, it points to an "invalid URL" error. They all seem to be missing something? Are downloads working?

It makes it hard to view the tagged updates.

Apr 24 2013, 6:02pm Anchor

I'm also having this problem and it has been for some hours already, every picture isn't showing up, they don't even try to load, normally it would try for some time, now it just stop trying right after it starts.

It only happens with pics (Images, Video previews) but videos are working normally.

Apr 24 2013, 6:07pm Anchor

I have the same problem as well.

Apr 24 2013, 6:54pm Anchor

Same here. Can't see anything.

Apr 24 2013, 8:00pm Anchor

Same thing here, no thumbnails, no images....

Since 10-12 hours ago.

Edited by: FTS|Fabiolo

*Don*
*Don* Mist of Stagnation Developer
Apr 24 2013, 10:06pm Anchor

Any official comment?  Would be nice to know to plan media releases around it.

--

Mist of Stagnation - A FPS/RTS based in a Steampunk world, built in DX11 with the UDK.

Apr 24 2013, 10:50pm Anchor

I have the same problem but if Moddb starts to work as filefront..........I´m not worry, I have my own personal site without these problems. Firefoxccmods.com

Apr 25 2013, 12:51am Anchor

And it seems to be fixed.

Henley
Henley the sun never sets on the eternally cool
Apr 28 2013, 8:57pm Anchor

We were updating our media backend. Kinda needs to happen for progress.

--

May 5 2013, 11:14pm Anchor

As of may 3rd when logging into site personal uploads: addons and downloads missing,when logged out of site can see files,not sure whats going on with this but others are also having same issue,any help or feedback to fix this would be asap grateful,thanks

Henley
Henley the sun never sets on the eternally cool
May 7 2013, 8:32pm Anchor

You have filtered the site, click the home button up the top of the site if you're on ModDB.

--

Reply to Thread
click to sign in and post

Only registered members can share their thoughts. So come on! Join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) and join in the conversation.