Add file Report Legacy Era V1.0
Location
Files
Filename
LegacyMod.zip
Category
Full Version
Uploader
cheesecake645
Date
Size
593.49mb (622,323,709 bytes)
Downloads
27,362 (2 today)
MD5 Hash
607e54e2406794ede8da7f3be8ac94f5
Embed Button
Embed Widget
Description

The time has come for version 1 of Legacy Era: Second Imperial Civil War to be released!

Preview
Legacy Era V1.0
Comments  (0 - 50 of 136)
DjPeni
DjPeni

IT IS HERE *.*

Reply Good karma Bad karma+7 votes
oOXyroxOo
oOXyroxOo

WOOOHOOOO THANKS CHEESECAKE!!!! :D

Reply Good karma Bad karma+9 votes
Admiral-Ash
Admiral-Ash

Aww it figures, right when I decide to go to bed, it gets approved. Now I got to wait!

Reply Good karma Bad karma+6 votes
Stranik_inet
Stranik_inet

Спасибо) Наконец то дождался)

Reply Good karma Bad karma+1 vote
nowhere3pro
nowhere3pro

yes its her :)

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Shadowuzi
Shadowuzi

*Heart Attack*
*Later on at Funeral*
R.I.P
Shadowuzi
~Never got to experience Legacy Era Mod
*A couple seconds later huge explosion from underground*
Shadowuzi:SCREW DIS! I can die AFTER I play it.

Reply Good karma Bad karma+26 votes
zaxxon1
zaxxon1

Heh, awesome comment!

Reply Good karma Bad karma+5 votes
gabeprough
gabeprough

I downloaded this and all the logos for the units, buttons, ect aren't there!

Reply Good karma Bad karma+3 votes
KinQQz
KinQQz

awesome work

Reply Good karma Bad karma+3 votes
Cyberphoenix89
Cyberphoenix89

Now thank we all our God (and the developer ^^) with hearts and hands and voices...it is done :D

Reply Good karma Bad karma+3 votes
gabeprough
gabeprough

IS anyone else's logos/pictures/buttons not there?

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Guest
Guest

I've had some issues with the Super Star Wars mod. Kinda hoping that won't happen with this one. Also, a .Rar or 7Zip download of this would be greatly appreciated.

Reply Good karma Bad karma0 votes
n0p0inter
n0p0inter

what problem were you having with ssw?

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Guest
Guest

No logos :( and in ground skirmish with the new maps there are no pre built bases for either faction

Reply Good karma Bad karma0 votes
Packy21
Packy21

there is no ground yet

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Dragon492
Dragon492

try reading the notes, & the updates, they are clearly stated, "There will be ""NO GROUND FUNCTION AT ALL"" until later versions"...

Reply Good karma Bad karma+2 votes
cheesecake645 Author
cheesecake645

This is really odd that there are no icons/logos.
Quick poll: please comment whether you do or don't see them. This is a major bug if it persists for everyone.

Reply Good karma+2 votes
Packy21
Packy21

i see them.

Reply Good karma Bad karma+1 vote
247defed
247defed

I also cannot see the icons/logos

Reply Good karma Bad karma+1 vote
gabeprough
gabeprough

I can't see them.

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Jummers
Jummers

Can't see them

Reply Good karma Bad karma+1 vote
fognar
fognar

can't see them either

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Razgriz_1994
Razgriz_1994

I can't see the icons/logos

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Andinium
Andinium

Can't see them

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Elitgeneral
Elitgeneral

can i mix this with the repablic at war mod?? or do i need to remove one first??

Reply Good karma Bad karma+1 vote
cheesecake645 Author
cheesecake645

Also a note: I will probably upload a small patch today or tomorrow addressing some errors that are easy fixes.

Reply Good karma+1 vote
Commander_Veers
Commander_Veers

sweet because I was just taking Corellia and One of the opposing ships had an indestructible hardpoint(The one with tons of turrets)I sat there for 5 mins before I hit auto-resolve (Cost me a Dragon-Class :(

Reply Good karma Bad karma+2 votes
destrucio
destrucio

same situation with many ships, the last hardpoint don't want to let it go. Mostly the KDY-Rothana battlecruisers and the immobilizers

Reply Good karma Bad karma+1 vote
cheesecake645 Author
cheesecake645

Rothana? there are no Rothana cruisers in the mod

Reply Good karma+1 vote
destrucio
destrucio

Sorry, I don't know what are the names of the two dagger style battleships you added to the underworld faction. I just know they deal a good amount of damage and I really wish to own 'em :) I had a bet of Kuati design of course, but KDY own Rothana Heavy Engineering which is the only one heavy starship manufacturer after the main house...

Would you tell me their names ?

Reply Good karma Bad karma+1 vote
destrucio
destrucio

I found 'em !! Strident-class Star Defenders or Galactic Class Battle Carriers... built by Corellian Engineering Corporation.

Reply Good karma Bad karma+1 vote
GrandAdmiralUehara
GrandAdmiralUehara

The issue with the Strident-class is its "HP_Vitri_Dest_10" hardpoint. The line <Collision_Mesh> has the incorrect value of "Turret_01", when it should be "Turret_10".

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Guest
Guest

This comment is currently awaiting admin approval, join now to view.

Roaming_Mutt
Roaming_Mutt

Buahahahahaha! Fear me, Sith!!! I am coming!

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Cropto7
Cropto7

I get the infamous 'Exception error'
Been too long since I've played FoC, and I used to know how to fix this but... I don't anymore. All patches are applied (update 1.1, Vista patch etc.)
Anyone remember how to fix this?

Reply Good karma Bad karma+1 vote
cheesecake645 Author
cheesecake645

I need more information: when does it occur? Please be more specific and I would prefer if you posted in detail on the forums.

Reply Good karma+1 vote
Cropto7
Cropto7

At startup, where it always happens :)

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Wookienator
Wookienator

Same for me
I am very familiar with EaW modding since I started the developing of EaW Mod Videos on Youtube
But I have no idea why this Mod crashes at startup :(
Need help

Reply Good karma Bad karma+1 vote
GodofDarkness
GodofDarkness

got it too

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Wookienator
Wookienator

Hey

Got to your root folder of Forces of Corruption hat copy the Graphicdetails.xml into the xml folder of the Mod
Enjoy! :)

Thanks to Anakin Sklavenwalker for this tip ;)

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Cropto7
Cropto7

I guess you are saying the Graphicdetails.xml from the mod? and put that into the FoC data xml folder?

If so....



didn't work

Reply Good karma Bad karma+1 vote
cheesecake645 Author
cheesecake645

actually I think he was saying to do it the other way around

Reply Good karma+1 vote
Wookienator
Wookienator

Yep right cheesecake
lol how can an "and" become a "hat" :D hehe

Reply Good karma Bad karma+1 vote
GodofDarkness
GodofDarkness

my foc dosn't have a XML folder

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Evilchen
Evilchen

Got the same error, but unfortunately this solution is not working for me. Dunno why, all other mods work fine.
I think, the program doesn't see the modification, as the starting screen (where the app crashes) shows the standard SWFoc picture instead of a modded one.

Redownloaded it a few times, the modpath is correctly pointing to the legacy mod, the 64-bit xml file has been copied...really not sure at what point (this time) the program protests. =(

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Cropto7
Cropto7

Lol Wookie, good question :P
I'll try that then... Don't have a lot of hope though if Chen is already reporting that it didn't work :s I'll try anyway!

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Wookienator
Wookienator

mhhh I am very sorry :/ And you are sure the Graphicdetails.xml from FOC does not solve the problem?
mhhhhhh :(

The only thing we can do is to wait for a fixed 1.0 Version ;)

By the way...My AI isn't working in GC
I know the GC isn't finished yet

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Evilchen
Evilchen

I updated FOC several times with the Vista Patch, just to ensure I've got the right xml-file. Copied it in the mod-folder and started the game...crashing. What I wonder is why. Foc Alliance, B5 mod, Thrawns dingens is working fine, just that one, I really was looking forward to, is not starting =( Well I guess I'll have to wait then.

Is there a special starting screen telling you that the legacy mod is running? I don't get one, just the standard screen. Maybe, for what reasons ever, the game does not detct the mod, eventhough everything seems to be right.

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Wookienator
Wookienator

Hey

I have no idea why it is not working for so many people :(
But I am pretty sure cheesecake645 is working on this right now :D

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Wookienator
Wookienator

And there is no special screen at startup I would say, because my game is working and I do not have a starting screen as well

Reply Good karma Bad karma+1 vote
cheesecake645 Author
cheesecake645

If it were working, you would see a different start-up screen when the game starts. Does the location of the mod match the path given in the shortcut? (When you right-click the shortcut and select properties, one of the tabs should give the location where it starts the mod from).

Reply Good karma+1 vote
Wookienator
Wookienator

Lol my game works perfectly, except that the AI does not attack in GC
Sure everything is at the right place

Reply Good karma Bad karma+1 vote
cheesecake645 Author
cheesecake645

Oh ok. Yeah the AI is weird, I'm still working on that.

Reply Good karma+1 vote
Evilchen
Evilchen

Looked over the path several times...is correct.

I don't mean the starting screen but the loading screen before you get into you fighter.

Reply Good karma Bad karma+1 vote
destrucio
destrucio

Sometimes in the GA side we cant train Scythe BS and the AI seems to have the same problem as well. So you have Scythe x1 fighters x 110 coming to eraze your 3 beautiful imperious class :D

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Post a comment
Sign in or join with:

Only registered members can share their thoughts. So come on! Join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) and join in the conversation.