This is an excellent and very complete unofficial localization - even Activision endorses it!

Read me :

--------------------------------------------------------------------------------------
CALL OF DUTY: UNITED OFFENSIVE HONOSÍTÁS
Készítette: ICE BOX STUDIO Hungary
--------------------------------------------------------------------------------------

LICENC FELTÉTELEK

Jelen játéklokalizáció-szoftver és telepítõprogramja a "Free for Non-Commercial Use" nemzetközi licenckategóriába sorolandó, ennek megfelelõen használata teljesen ingyenes, de a terjesztése korlátozott. A telepítõ szoftver és a benne foglalt lokalizáció szoftver üzleti, profitszerzési célokra (pl. CD-mellékleten való terjesztés) csak a lokalizáció szoftver készítõjének írásos engedélyével alkalmazható! A játéklokalizáció szoftver ingyenes, szabad terjesztése kizárólag non-profit, altruista szervezetek, weboldalak számára engedélyezett!

A telepítõ program reklámokat, spyware programokat nem tartalmaz, "szükséges plusz" nincs benne. A felhasználó számítógépén a rendszerállományokat, regisztrációs bejegyzéseket nem írja felül/nem törli/nem változtatja meg, egyéb negatív elváltozásokat nem idéz elõ. Kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét!

FONTOS! A Call of Duty: United Offensive Honosítás szoftver nem módosítja, nem törli, nem írja felül és/vagy nem nevezi át a Call of Duty: United Offensive játékszoftver egyetlen eredeti állományát sem, tehát külsõ "add-on"-ként üzemel, így beleesik a nemzetközileg leszabályozott "Felhasználói Modok" (USER MOD) kategóriába. Ennél fogva Call of Duty: United Offensive Honosítás használata teljesen legális, nem ütközik egyetlen magyar, vagy nemzetközi szoftvertörvénybe sem.

A szoftver egészének, vagy bármely részletének -beleértve a telepítõ programot- mindennemû szerkesztése, átdolgozása, bõvítése vagy megrövidítése mindenféle formában tilos! A honosítás szoftver, illetve a telepítõprogramjának helytelen használatából eredõ károkért (pl. adatvesztés) nem vállalunk felelõsséget! A helyes használat le van fektetve a csatolt Olvassel fájlban.

FIGYELEM! A honosítás szoftver használatával a régebbi mentett állások nem kompatibilisek! A régebbi mentett állások használatához el kell távolítani a Call of Duty: United Offensive Honosítást a számítógéprõl.

A Call of Duty: United Offensive Honosítást a jelenlegi legfrissebb hivatalos javításon (v1.51) teszteltük. A játék régebbi verzióit használva a honosításban hiányosságok mutatkozhatnak. A Call of Duty: United Offensive mindenkori legfrissebb hivatalos javítása letölthetõ a Call of Duty Magyarország weboldaláról (http://www.callofduty.hu).

A telepítõ automatikusan megkeresi a játék eredeti (regisztrációs bejegyzésben tárolt) telepítési könyvtárát, így azt a telepítés során nem kell megadni. Amennyiben a regisztrációs bejegyzésekben nem szerepel a játék, de elõzõleg fel volt telepítve a számítógépre (pl. Windows újratelepítés történt), a Telepítõ kisegítõ opcióként felajánlja a telepítés helyének manuális úton történõ megadását.

A licenc feltételek elfogadásával megkezdõdik a Call of Duty: United Offensive Honosítás automatikus telepítése a felhasználó számítógépére.


ICE BOX STUDIO Hungary
Iceboxstudio.hu
info@iceboxstudio.hu

  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
Articles

No articles were found matching the criteria specified. We suggest you try the article list with no filter applied, to browse all available. Join now to share your own content, we welcome creators and consumers alike and look forward to your comments.

RSS Files
CoD Hungary

CoD Hungary

Full Version

Here we have a great localization mod for all you Hungarian folk out there who'd like the game in your mother tongue.

CoDUO Hungary

CoDUO Hungary

Language Sounds

Here's a CoDUO version of the old CoD Hungary mod, which translates the entire game into Hungarian.

Post a comment
Sign in or join with:

Only registered members can share their thoughts. So come on! Join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) and join in the conversation.

You may also like
Zone of Continuous Fire

Zone of Continuous Fire

First Person Shooter

The events of the game will take you to the modern front line, where only the most modern combat systems, advanced armored vehicles, airplanes, helicopters...

Call of Duty 2 : Axis Player

Call of Duty 2 : Axis Player

First Person Shooter

Call of Duty 2 : Axis Player is a mod change the Allied to Axis. You will play as a German soldier. My Gmail : thegerman08ah. Creator : MCh2207Cz, BlackSmith...

Call of Duty: United Fronts

Call of Duty: United Fronts

First Person Shooter

United Fronts is a single-player mod that combines the campaigns of the original Call of Duty and United Offensive expansion with community created maps...

Merciless for UO 4.5

Merciless for UO 4.5

First Person Shooter

Complete re-vamp of popular MERCILESS MOD by Chris_P to v4.5 by GITS Eggbeast. Fight with awesome new weapons and 6 classes (soldier/medic/sniper/gunner/engineer/antitank...

xMas

xMas

First Person Shooter

This mod from kruku445 adds a new main menu, new HUD, scripting changes, Allies changed to Elves, Axis changed to Santa Claus, new skins and more.

BFHD PRO II

BFHD PRO II

First Person Shooter

Battlefield Remastered 3.0 has finally has gone gold after a 2 years development. Please do not Re-Upload without Authorization. Download and play it...

Tags

CoDUO Hungary has not been tagged yet.