This is an excellent and very complete unofficial localization - even Activision endorses it!

Read me :

--------------------------------------------------------------------------------------
CALL OF DUTY: UNITED OFFENSIVE HONOSÍTÁS
Készítette: ICE BOX STUDIO Hungary
--------------------------------------------------------------------------------------

LICENC FELTÉTELEK

Jelen játéklokalizáció-szoftver és telepítõprogramja a "Free for Non-Commercial Use" nemzetközi licenckategóriába sorolandó, ennek megfelelõen használata teljesen ingyenes, de a terjesztése korlátozott. A telepítõ szoftver és a benne foglalt lokalizáció szoftver üzleti, profitszerzési célokra (pl. CD-mellékleten való terjesztés) csak a lokalizáció szoftver készítõjének írásos engedélyével alkalmazható! A játéklokalizáció szoftver ingyenes, szabad terjesztése kizárólag non-profit, altruista szervezetek, weboldalak számára engedélyezett!

A telepítõ program reklámokat, spyware programokat nem tartalmaz, "szükséges plusz" nincs benne. A felhasználó számítógépén a rendszerállományokat, regisztrációs bejegyzéseket nem írja felül/nem törli/nem változtatja meg, egyéb negatív elváltozásokat nem idéz elõ. Kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét!

FONTOS! A Call of Duty: United Offensive Honosítás szoftver nem módosítja, nem törli, nem írja felül és/vagy nem nevezi át a Call of Duty: United Offensive játékszoftver egyetlen eredeti állományát sem, tehát külsõ "add-on"-ként üzemel, így beleesik a nemzetközileg leszabályozott "Felhasználói Modok" (USER MOD) kategóriába. Ennél fogva Call of Duty: United Offensive Honosítás használata teljesen legális, nem ütközik egyetlen magyar, vagy nemzetközi szoftvertörvénybe sem.

A szoftver egészének, vagy bármely részletének -beleértve a telepítõ programot- mindennemû szerkesztése, átdolgozása, bõvítése vagy megrövidítése mindenféle formában tilos! A honosítás szoftver, illetve a telepítõprogramjának helytelen használatából eredõ károkért (pl. adatvesztés) nem vállalunk felelõsséget! A helyes használat le van fektetve a csatolt Olvassel fájlban.

FIGYELEM! A honosítás szoftver használatával a régebbi mentett állások nem kompatibilisek! A régebbi mentett állások használatához el kell távolítani a Call of Duty: United Offensive Honosítást a számítógéprõl.

A Call of Duty: United Offensive Honosítást a jelenlegi legfrissebb hivatalos javításon (v1.51) teszteltük. A játék régebbi verzióit használva a honosításban hiányosságok mutatkozhatnak. A Call of Duty: United Offensive mindenkori legfrissebb hivatalos javítása letölthetõ a Call of Duty Magyarország weboldaláról (http://www.callofduty.hu).

A telepítõ automatikusan megkeresi a játék eredeti (regisztrációs bejegyzésben tárolt) telepítési könyvtárát, így azt a telepítés során nem kell megadni. Amennyiben a regisztrációs bejegyzésekben nem szerepel a játék, de elõzõleg fel volt telepítve a számítógépre (pl. Windows újratelepítés történt), a Telepítõ kisegítõ opcióként felajánlja a telepítés helyének manuális úton történõ megadását.

A licenc feltételek elfogadásával megkezdõdik a Call of Duty: United Offensive Honosítás automatikus telepítése a felhasználó számítógépére.


ICE BOX STUDIO Hungary
Iceboxstudio.hu
info@iceboxstudio.hu

  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
Articles

No articles were found matching the criteria specified. We suggest you try the article list with no filter applied, to browse all available. Join now to share your own content, we welcome creators and consumers alike and look forward to your comments.

RSS Files
CoD Hungary

CoD Hungary

Full Version

Here we have a great localization mod for all you Hungarian folk out there who'd like the game in your mother tongue.

CoDUO Hungary

CoDUO Hungary

Language Sounds

Here's a CoDUO version of the old CoD Hungary mod, which translates the entire game into Hungarian.

Post a comment
Sign in or join with:

Only registered members can share their thoughts. So come on! Join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) and join in the conversation.

You may also like
Rise of Hungary

Rise of Hungary

First Person Shooter

COD UO: ROH is a Mod where you are put through the boots of Cpl. Trevor Richard Hutchinson. The Germans are building a secret weapon, nothing is known...

Forgotten Hope 2

Forgotten Hope 2

First Person Shooter

Forgotten Hope 2 is an award-winning World War II modification for Battlefield 2TM and is based on the original Forgotten Hope, a modification for Battlefield...

Wolfenstein - Blade of Agony

Wolfenstein - Blade of Agony

First Person Shooter

Blade of Agony is a story-driven FPS. The project is inspired by WWII shooters from the 90's and early 2000's, like Wolfenstein 3D, Medal of Honor, and...

Fall of Berlin

Fall of Berlin

First Person Shooter

Fight alongside Sgt. Reznov in the even more historically accurate scenarios and challenging experiences, for most of Call of Duty World at War's Single...

Universal Mod

Universal Mod

First Person Shooter

Universal Mod is a mod which diversifies good old UO a little bit. It adds some new weapons, new models, and new nations to be played - Japanese and Italians...

Extreme Deathmatch Mod

Extreme Deathmatch Mod

First Person Shooter

Extreme Deathmatch Mod is a hardcore first- person shooter with soldiers and weapons from the battlefield 4.You will plunge into the real chaos of the...

CoDUO Hungary mod for Call of Duty: United Offensive

You do not have permission to update the connected twitter accounts.

We recommend you return to the twitter list and browse the links from there. If the problem persists, contact us with the details.

Tags

CoDUO Hungary has not been tagged yet.