This member has provided no bio about themself...

  • View media
My Blogs

No blogs were found matching the criteria specified. We suggest you try the blog list with no filter applied, to browse all available. Join now to share your own content, we welcome creators and consumers alike and look forward to your comments.

Post a comment
Sign in or join with:

Only registered members can share their thoughts. So come on! Join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) and join in the conversation.

Level
40%
Newbie
1
Avatar
Avatar
Last Online
Country
Malaysia Malaysia
Friends
Become friends
Member watch
Follow
Statistics
Rank
227,047 of 610,437
Visitors
389 (1 today)
Time Online
60 seconds
Activity Points
4
Comments
1
Site visits
28
Contact
Contact
Send Message
Twitter

Latest tweets from @razi_velcron

Number crunching for the past day - 1 new unfollower. Stats via Crowdfireapp.com

Jan 16 2017

RT @naza_sn: Siapa yang dah smbg degree tp dip dulu ada ambik PTPTN. BACA NI N CHECK SIS DAH KENA BLACKLIST RUPANYA

Jan 16 2017

RT @alwan_kaker: Alhamdulillah,x tkejut pun klu die berubah sbb hidayah tu drpd Allah.so jgn kecam sgt klu member tu teruk dan meng… T.co

Jan 13 2017

Growing and engaging with the right tweeps - gained 2 new followers in the past day, courtesy Crowdfireapp.com

Jan 12 2017

RT @zulfqr91: dalam banyak2 tempat. situ jugak dia nak duduk T.co

Jan 11 2017

RT @zulfqr91: Nampak comel je dia gaduh ngan bapak dia. Kalau aku gaduh ngan bapak aku tak comel. Serious tak comel T.co

Jan 11 2017

Follower -1, Unfollowers - 0. I didn't know I was this awesome. Get your daily stats via Crowdfireapp.com.

Jan 9 2017

RT @kakisembangKS: Sepanjang hayat, ini antara lauk yang paling rare pernah aku jumpa di kenduri kahwin. T.co

Jan 9 2017

RT @IshyalHafiz: Zaman berlalu begitu pantas. Dah besor upin ipin ni hmmm T.co

Jan 8 2017