For a Hungarian description, please scroll down/Magyar nyelvű leírás lejjeb található

English

All credit for the translation goes to Paradox Hungary. I have uploaded this to moddb with the permission of the team. Visit their website for additional information about the progress of the translation, and the team. You can also contact the team there, if you have any questions or suggestions about the translation.

Instructions

The translation comes in an installer. To install it, launch the downloaded exe, which will copy the necessary files into your game folder (this may be different from the default for everyone). Be advised, that while the translation is installed, you won't be able to launch the game in english.


Magyar

A fordítás teljes mértékben a Paradox Hungary csapatának köszönhető. Moddb-re az ő engedélyükkel, és hozzájárulásukkal töltöttem fel. További információ a fordítás állásáról és a csapatról a honlapukon található. Ha bármi kérdésed, vagy felvetésed van a fordítással kapcsolatban, az oldalukon fel tudod velük venni a kapcsolatot.

Használati útmutató

A fordítás egy telepítő formájában tölthető le. A telepítéshez indítsd el a letöltött exe fájlt, ami bemásolja a megfelelő fájlokat a játék telepítési könyvtárába (ez mindenkinek más). Miután a fordítás feltelepült, a játék nem érhető el angol nyelven, mert a fordítás jelenleg az angol fájlok helyére másolja be a magyarokat.

  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
Post article Articles

No articles were found matching the criteria specified. We suggest you try the article list with no filter applied, to browse all available. Post article and help us achieve our mission of showcasing the best content from all developers. Join now to share your own content, we welcome creators and consumers alike and look forward to your comments.

Add file RSS Files
Hearts of Iron IV   Magyar nyelv v093_2

Hearts of Iron IV Magyar nyelv v093_2

Patch 6 comments

A játék 1.3.2 verziójával használható, 90%-os fordítás. Bekerült pár új fájl, és le lett fordítva.

Hearts of Iron IV Magyar nyelv v093_1

Hearts of Iron IV Magyar nyelv v093_1

Patch 1 comment

A játék 1.3.1 verziójával használható, 90%-os fordítás. Akinek nem jelentek meg az "events" szövegek, ezzel a verzióval már meg fog. Elvileg...

Hearts of Iron IV Magyar nyelv v092

Hearts of Iron IV Magyar nyelv v092

Demo

A játék 1.3.1 verziójával használható, 90%-os fordítás.

Hearts of Iron IV   Magyar nyelv v080

Hearts of Iron IV Magyar nyelv v080

Full Version 2 comments

A játék 1.2.0 verziójával használható, 80%-os fordítás.

Comments
HUNBandit
HUNBandit

Halihó!

Nekem az a problémám, hogy nem honosítja a játékot, hiába a jó helyre telepítem semmi nem lesz benne magyar.

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Paradox_Hungary
Paradox_Hungary

Azért, mert angolul játszod. Ki kell választani a magyar nyelvet. :D :D

Reply Good karma Bad karma+1 vote
HUNBandit
HUNBandit

Jaa... Bazd, hogy lehetek ennyire suta, hogy nem láttam! :D
Köszi a segítséget!

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Leiner242
Leiner242

jó lett várom a 100% osat :) :D

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Guest
Guest

csináltok majd olyat h biztonsági mentést csinál automatikusan?

Reply Good karma Bad karma0 votes
Paradox_Hungary
Paradox_Hungary

Nem értem. Miért telepíted fel, ha utána le akarod törölni? A fordítás minőségi, itt-ott ritka, de elírt szavakkal, szóval úgy gondolom, ha valaki nem tud angolul, 80%-ban élvezhetővé lett neki téve. Mi ez a finnyáskodás? 14 ezerszer töltötték eddig le a magyarítást egészen az első kiadott 0.4.1-es verziótól számítva, és eddig 4-5 finnyáskodó üzenetet kaptam, hogy "nem tudok angolul, feltettem, de inkább letörlöm, megvárom a 100%-os fordítást".
De, ha tudod, hogy nem 100%-os ,akkor minek teszed fel? Nem értem, komolyan.
Az tegye fel, aki egy kukkot nem tud angolul, mert nagyon hasznos lesz.

Ha esetleg az a bajod, hogy a zászlókat is felülírta a magyarítás, azzal nem tudok mit tenni, a zászló javítás az egyik alapja, ugyanis így történelem hű zászlókat kap az ember, ezt oktatási célból tettük, mivel olyan hülyeségeket vétettek a játék fejlesztői ilyen téren is, ami számunkra elfogadhatatlan. Ezzel jár, vagy tetszik, vagy nem.

Reply Good karma Bad karma+3 votes
Mullerr
Mullerr

Mire gondolsz pontosan? Az eredeti angol fájlokat tudtommal a telepítő elmenti egy "localisation backup" nevű mappába. Ha pedig minden kötél szakad, tedd újra a játékot.
Amúgy az ilyen kérdések szerintem könnyebben célba találnak, ha a fejlesztőcsapat honlapján üzenetben írod meg.

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Post a comment
Sign in or join with:

Only registered members can share their thoughts. So come on! Join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) and join in the conversation.

You may also like
Roman Empire MOD

Roman Empire MOD

Grand Strategy

Official Mod containing the Roman Empire with its initial territory at 27 B.C Features: -First Empire leader in the game -Fascist Government -General...

Hearts of Iron IV: The Great War

Hearts of Iron IV: The Great War

Grand Strategy

The Great War is a WW1 total conversion for Hearts of Iron IV.

Crimea country mod

Crimea country mod

Grand Strategy

This mod adds Crimea to the game , there will be 2 versions on will be puppeted by the soviet union and the other will be not , the names/images used...

Better Indonesian Flag

Better Indonesian Flag

Grand Strategy

I see a neat Indonesia alternate flag and that is better than paradox brings, not to mention ascetically and philosophy behind it fit.

Mongol Empire MOD

Mongol Empire MOD

Grand Strategy

Hello everyone, today came the mod of the Mongol Empire, it is compatible with the DLC, Waking the Tiger and Man the Guns.

The Rise of Rome

The Rise of Rome

Grand Strategy

The Rise of Rome is a unique mod for Hearts of Iron IV which primarily focusses on historical accuracy rather than fiction. The year is 250 BC. Vast empires...