This member has provided no bio about themself...

My Blogs

No blogs were found matching the criteria specified. We suggest you try the blog list with no filter applied, to browse all available. Join now to share your own content, we welcome creators and consumers alike and look forward to your comments.

Comments
Guest
Guest - - 699,722 comments

This comment is currently awaiting admin approval, join now to view.

lurko15
lurko15 - - 1 comments

Üdv!

Nekem egy olyan problémám lenne, hogy egyszerűen nem megy a hungarian flavor mod a játékban, többösz és többféleképpen próbáltam berakni(manutálisan, workshopból) de semmi, mint ha nem lenne a mod bent. Steamen van meg a játék és sehogy se működik. Egy crackelt 1.6-os hoi4-ben működött, de itt steamen sehogy se megy. Nagyon szeretnék játszani ezzel moddal, esetlen nincs valamilyen ötleted vagy valami hogy orvosolni tudjuk ezt a problémát?

Reply Good karma Bad karma+1 vote
CptIstvanofArdeal
CptIstvanofArdeal - - 2,370 comments

Szia Müllerr lenne egy kérdésem hozzád lehetne hogy Magyarország viszakapja Észak-Erdélyt a demokratikus fókusz fában vagy az hogy Horthy tovább éljen legaláb 1950-ig vagy legalláb 1957-ig.

Reply Good karma Bad karma+1 vote
bejlint
bejlint - - 5 comments

Helo

az utúbbi időkben a modnak a focus tree-je eléggé kivehetetlen lett.
Ez a probléma nálam törént csak meg vagy másnál is

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Guest
Guest - - 699,722 comments

This comment is currently awaiting admin approval, join now to view.

D0mcs1
D0mcs1 - - 17 comments

Hello!

Tudom sok munkád van de csak annyit szeretnék mondani, hogy a demokrata szerb bábnak nincs a vezetőjénél kép. Tudom sok a melód csak közöltem, hogy ez az apró dolog is van. Meg még annyi kérdésem lenne, hogy nem tervezed e berakni Makedóniát mint államot? Köszönöm előre is és sok sikert, így tovább mert ez egyszerűen a legjobb HoI 4 mod amit láttam valaha! Üdvözlettel: Dominik :)

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Mullerr Creator
Mullerr - - 651 comments

Szia!

Más országokra legfeljebb akkor tudok sort keríteni, ha kifogytam az ötletekből Magyarországgal kapcsolatban. Sajnos Makedónia nagyon messze esik a mod hatáskörétől, úgyhogy nem tudom megígérni hogy valaha bekerül.

Reply Good karma+1 vote
Post a comment
Sign in or join with:

Only registered members can share their thoughts. So come on! Join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) and join in the conversation.

X