...WELCOME BACK COMMANDER.... ...Cabal Online... Üstünde Çalıştığım Tiberian Sun Modu TiberiumStorm Baştan Aşağı Değiştirmekte Olduğum Bir Mod,Baştan Deneyim Baştan Strateji Geliştirmek İsteyenlere 0 Akıllı AI Taktikleri Epik Campaingler Karışık MultiPlayer Haritaları Oyun İçinde Taktik Değiştirmeniz Lazım Olabilir Ve Dikkatli Bir Husus Herşey 1 Yönergede NOD GDI 2 Irkın Bitmeyen Savaşı Bir Nevzi Bu Mod Tascitus Olayları Ve Scrini Anlatıyor Gibisinden Tabi Moda Yeni Apartmanlar Binalar Eklendi Grafik Açısındada Değişiklik Oldu Haliyle Olaylara Gelirsek Olaylar Tamamen FireStormdan Sonraki Olayları Anlatıyor Hem Tiberium Savaşı Hem Tascitus Savaşı...

Post news Report RSS Command&Conquer Tiberium Storm Mod Beta Coming Soon 25 September

Herkese Öncelikle Merhaba Tiberium Storm Mod Açık Beta Testleri Yakında Başlıyor.Öncelikle Açık Beta Testlerdeki Çoğu Şeyi Farklı Görücez,Beta Testlerde Skirmish Mode Olacak.Aynı Zamanda Campaing Modlarıda Olcak.

Posted by on

Herkese Merhaba Şuan Üstünde Çalıştığım Tiberium Storm Mod Herkese Açık Beta Testleri 25 Eylülde Başlıyor.Tabi Online Üstündende Oynanabilcek Fakat Beta Testlerde Beklediğimiz Herşey Olmuyacak Beta Forum Ayrıca Yakında Bu ModDB İçinde Açılıcaktır.Tabi Bir Nevzi Bu Betanın Sebebi Moddaki Bugları&Gereksiz Şeyleri Test Etmek Amaçlıdırr.Mod Beta Başlayış Tarihi 25 Eylül Mod Beta Kapanış Tarihi İse 25 15 Kasım.Şimdi Beta Çalışmalarına Devam Ediliyor.Büyük Bir Şiddetle Hala Çalışmalarımız Sürüyor Bize Yardım Eden Arkadaşlara Teşekkürler Diliyorum.Modun Full Çıkış Tarihi İse 2010 Belirliyorum.Belkide Daha Erken Olabilir.

Post a comment

Your comment will be anonymous unless you join the community. Or sign in with your social account: