Description

Version 2.9.1, for more information, check the file description.

Preview
Hungarian Flavor 2.9.1
Comments
Mullerr Author
Mullerr

If you haven't read the description, please direct your attention to a vote, that concerns the future of the mod:
Moddb.com

Ha valaki nem olvasta volna a leírásban, itt lehet szavazni egy, a mod jövőjét érintő kérdésben:
Moddb.com

Reply Good karma+3 votes
racsmanycsakos
racsmanycsakos

Szeretnék hozzászólni a szavazáshoz ha lehetséges. A valósághűbb és gyengébb Magyarország a játékos választásaitól függően képes megerősödni így a korai játékmenet nehézkesebb illetve ha meglehetne oldani hogy a követelt tartományok is magtartománnyá válhassanak mivel észrevételeim szerint nem a legagresszívebb játékos is ki tud fogyni 1944 végére. Igaz eddigre már elfoglaltam egész Ázsiát meg Afrikát de ez mellékes. Illetve ha a kezdeti Anglia hadat üzen ha nem hagyunk fel a terjeszkedéssel-re nem lehetne valami béke fókuszt csinálni? Válaszod előre köszönöm.
Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok a Hungarian Flavor fejlesztői csapatának..

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Mullerr Author
Mullerr

Persze, ha sor kerül a gyengítésre, a játékosnak hatalmában lesz bizonyos keretek közt megerősödni, és az is tervben van, hogy a visszacsatolt területek magterületté váljanak valamilyen módon. Ezzel az egyetlen probléma, hogy pl. Erdélyben nagyon sok román is él, és ha magterületté lehetne alakítani, úgy mint most, az azt jelentené, hogy ők is ugyanolyan arányban hajlandóak a hadseregben szolgálni, mint a magyar lakosság. Elképzelhető, hogy olyasmi módosítókkal oldom majd meg, mint amik Kanadának vannak a TfV DLC-ben, a Quebec-i franciák miatt.

A béke fókusz jó ötlet, de nem előkövetelmények nélkül. Az Egyesült Királyság legfeljebb akkor egyezne ki egy békében, ha Magyarország elég erős ahhoz, hogy ellenálljon egy fegyveres beavatkozás esetén, és ha van egyéb bajuk is (pl. a németekkel, vagy szovjetekkel harcolnak), de talán még akkor sem. Mindenesetre a fókuszhoz ilyesmi követelményeket képzelek el.
Köszönöm a visszajelzést, és a jókívánságokat is, neked is áldott ünnepeket!

Reply Good karma+2 votes
atazs
atazs

Ez sajnos az egész HOI4re igaz hogy nagyon könnyű. Nemtudom milyen nehézségen játszol de rakd fel az összes AI-t a legnehezebbre és a játék nehézségét is Hard-ra

Ezeken felül legfeljebb még belehetne berakni egy difficulty event-et a játék elején mint ami a great war modba is van.

Reply Good karma Bad karma+1 vote
racsmanycsakos
racsmanycsakos

Az a baj hogy akkor meg nem azért vesztek mert rosszul játszok hanem mert csal az Ai bár ez normálon is szokása :( (pl.: Németországnak be van integrálva a győzelem bizonyos esetekben)

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Guest
Guest

Lenne egy eléggé általános kérdésem.
Láttam a szavazást arról, hogy mi legyen a moddal. A kérdésem az lenne, hogy utána mi a terv a moddal? Még kiegészítettebb fókusz fa? Esetleg több event? Nagyon várom az új patchet és kellemes ünnepeket illetve boldog újévet kívánok én is!

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Mullerr Author
Mullerr

A fókuszfa tovább fog bővülni a szavazás eredményétől függetlenül. A következő nagy patch-re sajnos még sokat kell várni. Vizsgák miatt legkorábban 5.-én fogok tudni újra sok időt tölteni a moddal (ezért is zárul akkor a szavazás), addig legfeljebb bugfixek, kisebb update-k várhatók.
Köszönöm, és neked is áldott ünnepeket!

Reply Good karma+2 votes
bazsik
bazsik

Csak érdeklődni szeretnék, a kiugrási fókusz után minek kellene történnie?

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Mullerr Author
Mullerr

Ha minden jól megy, kapsz egy eventet, ami tájékoztat egy kiugrási kísérletről. ezzel párhuzamosan a németek is kapnak egy eventet, amiben eldönthetik, hogy beavatkoznak-e a magyar kiugrási kísérletbe. Ha beavatkoznak, a kiugrási kísérlet meghíusul, és a Szálasi kormány kerül hatalomra (ez a történelmileg pontos végkimenetel). Ha nem avatkoznak be, akkor folytatódnak a kiugrási kísérletről a tárgyalások (szövetségesekkel, vagy szovjetekkel, attól függ, hogy melyikük aktuális). Onnantól kezdve a másik félen múlik, hogy támogatják-e a dolgot.

Ha esetleg valami furcsaságot tapasztalsz ezek közt az eventek közt, vagy valami nem úgy történik, mint kéne, azt kérlek jelezd, mert ez a rész kevés tesztnek lett alávetve.

Reply Good karma+1 vote
bazsik
bazsik

Nincsen semmi probléma, csak érdeklődtem, mert Szálasi hatalomra került, de igazából vártam volna egy olyan eventet, hogy a kormányzóhoz hű erők államcsínyt követnek el, vagy valami hasonló.

Reply Good karma Bad karma+1 vote
bazsik
bazsik

Még annyit, hogy mekkora az esélye, hogy a németek beavatkoznak?

Reply Good karma Bad karma+1 vote
atazs
atazs

Én még arra gondoltam hogy ezt az egész kiugrási kisérletet el lehessen utasítani. Ami annyit tesz hogy nyugaton létrejön a szálasi magyarország és keleten marad a horthy magyarország és kitörik egy polgárháború. A horthy magyarország békét köt a szovjetekkel és a szövetségesekkel míg a a szálasi magyarország marad a háborúban németország bábállamjaként.

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Mullerr Author
Mullerr

80% esély van rá, hogy a németek a beavatkozás mellett döntenek. Amit te el akarsz utasítani, az nem a kiugrási kísérlet, hanem a nyilas hatalomátvétel. Még meggondolom a dolgot, de lehet hogy ez megbonyolítja az egész kiugrási kísérletet. Majd ha lesz időm, akkor átdolgozom a komplett eventsorozatot, mert most is foghíjas egy kicsit. Akkor majd sort kerítek a polgárháborúra is.

Reply Good karma+1 vote
Post a comment
Sign in or join with:

Only registered members can share their thoughts. So come on! Join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) and join in the conversation.

Tags

Hungarian Flavor 2.9.1 has not been tagged yet.