Yerli.Ninja, hızla gelişmekte olan Türkiye oyun sektörünün ürettiği oyunları tanıtmak amacı ile kurulmuş bir site. Elimizden geldiğince yerli oyunları sizlere tanıtmaya çalışacağız. Yerli.ninja açık bir platformdur. Bazı temel şartların yerine getirilmesi koşulu ile isteyen herkes bize oyun incelemelerini gönderebilir veya sürekli yazarımız olabilir. Amacımız sadece ticari firmaların işlerini tanıtmak değildir. Bizim için bağımsız oyun geliştiricileri her zaman ön planda olacaktır. Yerli.ninja ya da yerlininja.com olarak tamamen bağımsız bir oluşumuz. Yerel oyun firmaları ile hiç bir ticari bağımız yoktur.

Report RSS Dosya: Mevlüt Dinç Oyunları Kronolojisi

Posted by on

Mevlüt Dinç


Türkiye’nin kısa oyun tarihi içersinde sektöre bu denli katkı sağlamış çok az insan vardır. Üretilen işler, fikirler tartışılabilir olsada Mevlut Dinç’in oyun sektörüne kazandırdıkları tartışılmaz.

Mevlüt Dinç, geçtiğimiz haftalarda Linkedin sitesinde yayınladığı bir yazı ile Barselonaya yerleşme kararı verdiğini ve oyun geliştirmeye orada devam edeceğini belirtti.

Bizde ilk günlerinden itibaren, kendisinin ürettiği veya üretimine katkı sağladığı oyunları kronolojik olarak sizlere hatırlatmak için bu yazıyı hazırladık.

İlk bilgisayar ile tanıştığı 1983 yılından, Sobee’nin şirket vasfını yitirdiği 2013 yılına kadar bulabildiğimiz bilgileri toparladık.

Kronolojinin tamamını burada görebilirsiniz.

Post a comment

Your comment will be anonymous unless you join the community. Or sign in with your social account: