Group for all of the slovenian members of MODDB. Made in order to provide a common group for a small slovenian mod developing and mod playing community.

Report article RSS Feed Dawn of Play

Na sceni se je pojavil nov slovenski razvijalec špilov Dawn of Play.

Posted by MrTambourineMan on Feb 18th, 2011

Kako, da za Dawn of Play še nisem slišal mi ni najbolj jasno pa vendar... V tekoči številki Jokerja se je pojavil opis igre Monkey Labour ter kratek intervju z slovenskimi avtorji te igre Dawn of Play (v njihovih vrstah je tudi bivši jokerjev pisec Retro).Kakor gre razumeti iz dotičnega intervjuja je DoP slovenska skupina treh razvijalcev, ki razvijajo igre za iOS v prihodnosti pa se nadejajo indiejanskega vpada na Xbox Live. Doslej so dali vkup 3 špile za iOS in sicer:
Monkey Labour(le-ta je bila deležna prav solidnih opisov) ter Twinoo (+odvrtek ValenTwinoo). Če imate kakšnega izmed iGizmov (iPhone, iPad, iPod) bi bilo silno patriotsko, da si privoščite vsaj Monkey Labour in podprete razvijalce.

Post comment Comments
Guest
Guest Feb 2 2013, 10:09am says:

This comment is currently awaiting admin approval, join now to view.

Post a Comment
click to sign in

You are not logged in, your comment will be anonymous unless you join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) which we encourage all contributors to do.

2000 characters limit; HTML formatting and smileys are not supported - text only

Established
Oct 17, 2008
Privacy
Public
Subscription
Open to all members
Contact
Send Message
Email
Members Only
Membership
Join this group
Group Watch
Track this group
News
Browse
News
Report Abuse
Report article
Related Groups
Slovenia
Slovenia Geographic group with 94 members