Post news RSS Waves

Egyfajta Unreal Engine 3 kreatív felhasználásai demonstráció is lehetne a Waves, mely oldscool zenéjével és érdekes játékmenetével és hangulatos grafikájával teljesen elvarázsol!

Posted by on


Nemrégiben találkoztam a Waves című, UDK-ban készülő, tehát UE3-at használó, felülnézetes aréna-lövöldéhez (túl hiányos haxor szókincsem egy ilyen típusú játék kifejezéséhez :S ) és azonnal megtetszett nekem! Nagyjából annyira érdekesen néz ki, mint az Audiosurf vagy az InagoRage, melyek hasonló játékok, legalábbis színvilágukat, designjukat tekintve biztosan! A Waves-nek egy sci-fi shooter, melyben egy pontot, vagyis egy meghatározhatatlan kis alakzatot alakítunk, és a minden irányból ránk törő ellenfeleket kell kiiktatni időre, és védekezni ellenük pajzsunk megfelelő beállításaival. Mindeközben szinteket lépünk, folyamatosan fejlődünk és haladunk újabbnál-újabb arénákba. Az arénák területe eltérő, de a méhsejtes, nano-széncsöves felépítés, design mindre jellemző.

a cikk többi része itt érhető el: Modzone.web4.hu

Post a comment
Sign in or join with:

Only registered members can share their thoughts. So come on! Join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) and join in the conversation.