Post news RSS Misije glavne

Ovde postavljaje ideje za misije N E D O V R S E N O

Posted by on

Molim da u komentarima postavljate ideje za misije. Jer kolko vidim to nije sređeno.

Takođe Igrajuci GTA SA vidim naprimer da su msije ili previse kratke ili previse dugacke sto je dobro.
E sad imam neke predloge ja.
Prva misija:
iscenira se antentat Zorana Đinđića i to nas lik vidi u novinama onda nesto krene da razmislja i izađe napolje i uđe u yuga koji je parkiran u garazi koja je ispred njegovog stana. krene igrac da vozi po markerima i sastrane idu animacije kako u nekoj ulicici biju coveka onda se fajtaju navijaci i odjednom se cuje pucnjava i onad se vracas kuci ostavljas auto u garazu i ulazis u kucu.krenes nesto da pricas kako ........... i onda se zavrsava misija i tako dalje.
e evo ideje na prvoj misiji pa sad vi vidite da li odgovara vama i sta moze da se promeni .
TAKOĐE postavite vase ideje o misijama koje mogu da budu u modu.

Ovaj deo je N E Z A V R Š E N ...

Comments
Executor-64-
Executor-64- - - 1,288 comments

Dusane Srbine... Izvini za propust u obavestenju ali vidi postojao je neki ovakav slican projekat, i mene su zaduzili da pravim scenario, misije (od prilike) i manje-vise celu pricu... kako sam ja tu pricu sastavio, tako je projekat propao... I onda sam ja ispizdeo, uzeo pricu i molio okolo da li je neko spreman da zajedno napravimo projekat... Ne kazem nista ova tvoja prica pocinje uzbudljivo itd. vidim pominjes i djindjica, ali sam mislio da iskoristimo ovu sto imam vec napravljenu i koja nije fokusirana tako na vazne licnosti itd. vec je totalno u gta san andreas fazonu samo drugacija i koja je prilicno dobra ako smem sam da kazem... Da li bi prihvatio tu pricu druze?

Naravno daleko od toga da je i ona gotova, mislim uvod, tok i *ideja* o zavrsetku su tu, ali finese, imena i biografija glavnih likova, sami koncepti misija nedostaju... Voleo bih da post-ujem uskoro scenarijo ove moje price, i sve njene nedovrsene delove da bi ti pokazao kakva je i da bi je ti ocenio... sta mislis o tome?

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Dušan_srb Author
Dušan_srb - - 111 comments

moze ajde brate cekam svaki dan ulazim i gledam sta ima novo ali brate ovde se nedesava nista

Reply Good karma+1 vote
Executor-64-
Executor-64- - - 1,288 comments

jebi ga kad su na msn-u ovi clanovi a dobro bi doslo da nabavimo jos vecu ekipu koji znaju sta rade... mogu i stranci koji znaju da prave gta modove posto ovo nije iskljucivo srpski patriotski mod samo jedna zanimljiva prica iz beograda = gta belgrade stories :D

update-ovacu pricu na engleskom (tava je odavno) il cu je prevedem na srpski ako imam vremena :D

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Dušan_srb Author
Dušan_srb - - 111 comments

ma nemoras znamo valjda engleski :P srbi smo XD

Reply Good karma+1 vote
Dušan_srb Author
Dušan_srb - - 111 comments

kad ces da obavis pricu

Reply Good karma+1 vote
Post a comment
Sign in or join with:

Only registered members can share their thoughts. So come on! Join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) and join in the conversation.