EN: This Mod is Developed only for Czech Community. All infos and game files are in Czech language Only. Thanks for Understand. Česká Modifikace a Kompilace Rendererů, HD Textur a další obsah zároveň s posledním kompletně česky přeloženým updatem verze 1112fm pro Steam, Gog, ale i CD verzi.

Post news Report RSS Aktuální Informace - jak se to má s CZ?

Informace o aktuální situaci kolem češtiny pro Deus Ex verze 1112fm

Posted by on

Ahoj všichni!

Občas mi někdo napíše dotaz ohledně češtiny do této skvělé hry. Před dávnými a dávnými časy....skip! Ok jdeme k věci, jak se to má s češtinou dnes tj. ke dni 09.11.2023

Faktem je, že je důležité udělat kompletní revizi a celé to úplně zjednodušit. Za tu dobu jsem sesbíral další zkušenosti, avšak nějakou dobu jsem se zase DX nevěnoval. Chápejte, nemůžete se věnovat jedné hře do nekonečna a někdy prostě není chuť a leží to uložené někde v paměti a zajímají mě i jiné věci, navíc se věnuju i rodině a ratolesti :) Rozhodně mám v plánu češtinu zrevitalizovat a aktualizovat a pak nějak čas od času udržovat. Hlavně aby to bylo srozumitelné i nadále bez nějakých nepřesností a nutnosti údržby.

V současné době aktualizuji weby, informace na nich, mažu dead linky, zastaralé informace, sjednocuji sítě atd. tak aby se v tom dalo vyznat. Pokud tedy se mnou chcete držet nějaký kontakt, primárně na denní bázi dlouhodobě využívám hlavně Discord - zde je link, pokud se chcete přidat a případně diskutovat:

discord.com/invite/hxddEQP9xh

To je zatím vše a přeju všem ať se daří :)

Post a comment

Your comment will be anonymous unless you join the community. Or sign in with your social account: