This member has provided no bio about themself...

  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
Report RSS Serbian Mi-24 (view original)
Serbian Mi-24
embed
share
view next
Share Image
Share on Facebook Tweet Email a friend
Embed Image
Post a comment
Sign in or join with:

Only registered members can share their thoughts. So come on! Join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) and join in the conversation.

Description

Humanitarna Akcija "Put Bez Povratka" -Helikopterski Desant na selo Kijevo.-Izvrsioci-JSO-Jedinica za Specijalne operacije.
Teroristi su drzali sva okolna brda oko Kijeva,i formirali su cvrst obruc,koji je bilo nemoguce probiti po zemlji,i zato je izabran vazdusni put za proboj...Posto su samo sati bili u pitanju da Kijevo padne u ruke neprijatelja,akcija je morala da se izvede istog casa bez obzira na stepen rizika.Helikopter Bel 12 napunjen je hranom,lekovima i ostalim sredstvima potrebnim narodu u okruzenju...Helikopter Bel 12 je posao sa troclanom posadom na put neizvesnosti,a podrska su im bili upravo 2 helikoptera tipa Mi-24 sa slike,koji su se koliko toliko trudili da im ociste put kroz pakao...Akcija je munjevito izvedena.Dva-tri minuta nakon prizemljavanja u selu,sva sredstva iz helikoptera su bila istovarena,a primljena su djeca,zene i ranjenici...A zatim su ponovo posli u grotlo pakla.Zahvaljujuci Bogu i sreci koja prati hrabre,niko od pripadnika JSO nije povredjen,mada su helikopteri pretrpili ozbiljna ostecenja primajuci vatru sa zemlje ...

Details
Date
Size
700×311
Options
URL
Embed
Embed Thumb
Share
Feed
RSS
Report
Report