Group for all of the slovenian members of MODDB. Made in order to provide a common group for a small slovenian mod developing and mod playing community.

Forum Thread
  Posts  
Modelčkanje (Groups : Slovenia : Forum : Modeliranje : Modelčkanje) Locked
Thread Options
Oct 21 2008 Anchor

Pozdravljeni,

Zanima me če kdo od naših kaj modelira, al pa riše?

Oct 21 2008 Anchor

Sej lohk ti gor prpopaš kakšn sboj model, sm vidu da maš enga dost dobrga na profilu...

Oct 21 2008 Anchor

Mene zanima modeliranje in risanje orozij sam to ne pomen da kej znam nardit haha

Oct 22 2008 Anchor

Pa rišeš kaj ? Drugace pa se ne bat 3d programov, je ful simpl v bistvu ko not padeš, sploh orozja. No bol pišem zato, ker me zanima če bi se spravli pa kaj nardili. Ni mi več tolko do igranja, rad bi kaj naredo sam(no samemu mi ne bo uspelo :)). Samo ne kuj nekaj! :) No če se vam da, nobenga ne silim. Sicer ta trenutek se sam ne vem ker sem glih z solo zacel, pa je že napeto.

Oct 22 2008 Anchor

No, če si znaš razpotiditi čas ni panike ne za šolo ne za vse ostalo - sam se moraš odločt a boš ob 9h raje gledau serije/filme/špilau al kej "kreativnega" počeu - bl je po mojih izkušnjah važno, da delaš vsak dan - boljš 10 minut vsak dan kot 5 ur enkrat na teden... BTW: wolk - lohk odpreš topic tle, kje so kšni dobri tutoriali za modelčkanje na netu, pa ga pinamo...

Oct 22 2008 Anchor

Ja to tak, nisem igral ze 4 dni pa se zivim :P. Samo se mora nabrat dovolj ljudi. Bom odprl topic, pa sproti dodajal tutoriale. Drugače pa me lahko tut vprašate, če bom vedo bom odgovoril. Al pa linkal ;). Drugace pa sem mel ful idej za igre, sploh za mehanizme kako bi se igralo (sistem mecevanja, to sem vcasih v pojsli premleval 3 ure :P). Samo ne poznam zmoznosti kode, ce bi se lahko o tem s kom spustil v debato...

Oct 22 2008 Anchor

Jaz bi se veselu tutoriala , sam se ravno ucim delat strani za net enkrat sm probal tut c++ sam me ni nč prtegnlo hehe .
Vesel bom ce objavs karkol.

LP

Oct 22 2008 Anchor

Nekaj je že gor, pa še sproti kaj pride, če boš delau povej v kirem programu. Jas delam v 3dsmaxu, pa je nasplošno za modelčkanje za igre najbolši. Drugače pa so baje vsi isti samo tu pa tam ma kiri kaj ko drugi nima ampak ma pol spet oni nekaj kar tretji nima :P.

Reply to thread
click to sign in and post

Only registered members can share their thoughts. So come on! Join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) and join in the conversation.