This is a group for everyone who likes our beautiful country and/or anything related to it. Here we develop mods and talk about games and gaming in general, current situation in Croatia and latest happenings. This group is dedicated for all Homeland Defenders, expecially those who have fallen bravely in Homeland War ( Domovinski Rat 1991.-1995.) in the name of Croatia, its people and freedom. Their sacrifice will never be forgotten. Rest in peace for eternity, fallen heroes of Croatia! NAVIK ON ŽIVI KI ZGINE POŠTENO!

  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
Add media Report RSS Ironija (smiješno ili žalosno ?) (view original)
Ironija (smiješno ili žalosno ?)
embed
share
view previous next
Share Image
Share on Facebook Tweet Email a friend
Embed Image
Comments
NDH
NDH

hah mislis da je to ironija?ja sam lajkao stranicu protiv židova da bi kasnije saznao da su je židovi i napravili :D

Reply Good karma Bad karma+5 votes
Man-at-Arms{CRO} Creator
Man-at-Arms{CRO}

Ta ti je dobra, likeat židovsku antižidovsku stranicu. Pretpostavljam da su imali neke slike koje govore kontra židova, ali tim su slikama htjeli valjda ukazat na "ugroženost" židova u svijetu. To je njihova krivnja kaj si likeao, jer su nedefinirani, takve bi stranice trebale jasno reć za kaj su, a ne postat neke random slike.

Za ovu kamuflažu ja nemam pojma. Ak ti znaš kak ta M89 kamuflaža izgleda onda ti vjerujem. Znam samo da mnoge kamuflaže imaju te crno, zeleno, smeđe boje. Ima takvih kamuflaža mnogo. Morh.hr
Ako je raspored i oblik tih boja to kaj određuje tu kamuflažu po čemu je ti prepoznaješ onda mi je jasno. Znam da ima svakakvih, pogotovo na facebooku (meni primitivna stranica), ali takve je najbolje ignorirat, nadam se da će drugi bit dovoljno pametni da ih prepoznaju.

Reply Good karma+4 votes
Degman(D-Man) Author
Degman(D-Man)

Uh, ma raspored boja je 100% isti. (točno onakav kakvog ga pamtim)

Evo i dokaza za moje tvrdnje: Img864.imageshack.us

Static.limundoslike.com

U principu nisu potpuno iste, ali jasno je da se radi o istoj toj shemi koju koristi isključivo Vojska Srbije.

Reply Good karma+3 votes
Man-at-Arms{CRO} Creator
Man-at-Arms{CRO}

Slika sa prvog linka nema tonove blijedo žute boje, pa možemo reći da ta sigurno nije. Ova sa drugog linka je vrlo slična i to bi bilo tu negdje, ali su tonovi svijetliji nego li ovi s lica. Autor slike vjerovatno nije ni razmišljao kakva bi kamuflaža bila podobna, već je samo googlo pa naišo na neku takvu. Dovoljno je da upišeš u google "military camouflage texture" i naići ćeš na brdo takvih, pr: Flickr.com Dreamteamgame.hd.free.fr
Ali da je autor bio neprofesionalan, neupitno da. Trebao bi više paziti sa takvim stvarima, pogotovo ako ima poveći krug "sljedbenika".

Reply Good karma+2 votes
Degman(D-Man) Author
Degman(D-Man)

Ono što je najgore jest da je tu sliku napravio Srbin, a mislim da sam je već vidio na jednom srpskom sajtu/forumu kada sam tražio neke slike od M70AB2. (ako se ne varam, moguće da je tu sliku napravilo srpsko Ministarstvo obrane, nisam siguran) Administrator te stranice (HV) očito nema pojma o vojsci, i samo se sramoti, kao i sve koji su lajkali/shareali tu sliku.

Reply Good karma+3 votes
Degman(D-Man) Author
Degman(D-Man)

Henrikc.dk

Evo još malo o toj kamuflaži. Inače, ova kamuflaža ima puno varijanti (tamnijih, svijetlijih, ovakvih & onakvih) pa ne izgledaju identično. Ali što se toga tiče, sa 100% (ne 99%) sigurnošću mogu reći da je to na licu upravo srpska kamuflaža, jer sam odmah prepoznao šare i svi oni koji se i malo razumiju u iste će je prepoznati.

Reply Good karma+3 votes
~Doctor~ Creator
~Doctor~

...

Reply Good karma+2 votes
Man-at-Arms{CRO} Creator
Man-at-Arms{CRO}

"šta reći?" Youtube.com

Reply Good karma+2 votes
Post a comment
Sign in or join with:

Only registered members can share their thoughts. So come on! Join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) and join in the conversation.

Description

Na žalost, ovakvih jebivjetara u domovini imamo sve više. Na internetu prikupljaju i do 20.000 lajkova za svoje idiotske izjave koje nemaju veze s vezom, kao i za ovakve ispade koji su sramotni. A u slučaju rata bili bi među prvima koji bi stupili u konvoj za Argentinu, SAD, Kanadu ili Australiju. (čak sam mu tu sliku i komentirao i napomenuo kako je to zapravo SRPSKA kamuflaža na licu, ali on je hladno obrisao komentare;Potom sam mu se javio i u chat, ali ništa.)

Details
Date
Size
437×522
Options
URL
Embed
Embed Thumb
Share
New
Add media
Feed
RSS
Report
Report