Adatbázisunk többek közt a moddb tárházát használja az fpsbanana és filefront oldalakkal párhuzamosan. Célunk, hogy az angolul nem értőknek is átadjuk ezen oldalak információit, mindezt egy külön oldalon, amelyet a GameStar működtet. Our database also feeds moddb the site, next to the fpsbanana and filefront. Mostly news and ways to communicate in Hungarian and of interest to everyone can understand everything, all the official GameStar side of modder.

Post news Report RSS FPS Terminator - szeptemberi helyzetjelentés

Újabb hírek az Fps Terminator-al kapcsolatban!

Posted by on


Az Fps Terminator alfája kb. 2 hónappal ezelőtt jött ki. Számos visszajelzés érkezett a készítőkhöz. A legtöbb sajnos negatív visszajelzés volt, de jogos! Az alfa teli volt bugokkal, sokaknak nem is működött. Erre persze a fejlesztők reagáltak, megpróbálták őket javítani kisebb-nagyobb sikerrel.

A projektről az alfa megjelenése után nem érkezett hír. Lehet hogy már néhányan meg is ijedtek. De nem kell félni, a projekt halad, csak lassan. Sajnos a suli-időszak a fejlesztőkre is kihatott, és jelentősen lecsökkentette a munkára szánt idejüket. Ez nem azt jelenti hogy leállt a projekt! Igen haladnak a munkálatok, erről a 2 új videó is tanúskodik.

videók és továbbiak itt: Modzone.web4.hu

Post a comment

Your comment will be anonymous unless you join the community. Or sign in with your social account: