Turkish Union Mod was found as non-profit game modification group in 2004. It is the first Turkish mod developed for Armed Assault and Operation Flashpoint platforms. Mission Our mission is to represent Turkish presence on cutting-edge military simulation. Vision Our vision is to constitute and maintain a state-of-the-art Turkish Mod and, in turn, to provide players with maximum Turkish Military experience.

Post news Report RSS Turkish Union Mod Team Yeni Üyeler Arıyor!

Turkish Union ekibi bu hafta içersinde Project Reality ve US Intervention ekipleri ile model değiş tokuşu vede karşılıklı teknik yardım konularında anlaşmış bulunmaktadır. Mod Data Base'deki portala Arma ve OFP kriterleri ile eklediğimiz mod duyurularından sonra yurt dışında yaşayan ancak mod yapımı ile yakından ilgilenen deneyimli ve başarılı arkadaşlarada ulaşma imkanı bulduk.

Posted by on

Turkish Union ekibi bu hafta içersinde Project Reality ve US Intervention ekipleri ile model değiş tokuşu vede karşılıklı teknik yardım konularında anlaşmış bulunmaktadır. Mod Data Base'deki portala Arma ve OFP kriterleri ile eklediğimiz mod duyurularından sonra yurt dışında yaşayan ancak mod yapımı ile yakından ilgilenen deneyimli ve başarılı arkadaşlarada ulaşma imkanı bulduk. Bu aşamadan sonra görsel üretim hızımızın ve üretim kalitemizin daha da artacağını gururla söyleyebilirim. Ürettiğimiz modlara puan veya geri bildirim desteği vermek isteyen arkadaşlar için adreslerimiz:

Turkish Union Operation Flashpoint Modu

Moddb.com
Turkish Union Armed Assault Modu
Moddb.com

Oyunun resmi web sitesi: www.turkishunion.com

Her türlü öneri ve düşüncenizi bu topic veya oyunun resmi forumlarında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Ayrıca bu dönem yeni ekip arkadaşları arıyoruz. Sizler de eleman ilanımızı diğer sitelerde, takıldığınız forumlarda yayınlayabilirseniz seviniriz. Lütfen aşağıdaki metni kullanın.

Türk Birliği Modu Yeni Üyelerini Arıyor!

ArmA Türk Kuvvetleri modunun yaratıcıları Türk Birliği Ekibi, büyük hedefler için yeni takım arkadaşları arıyor.

Takıma Dair
2004 yılında Operation Flashpoint moduyla sahneye çıkan ekip profesyonel stüdyo kalitesiyle dikkatleri üzerine çekmiş ve kısa zamanda yabancı camiada haklı bir üne kavuşmuştu. Flashpoint dönemi sonrası Armed Assault moduyla devam eden ekip bugün bu alanda uluslararası camianın en iyileri arasında gösteriliyor. Türkiye’de ise takımın, askerî simülatör modu tasarımı konusunda belli bir hayran kitlesi var.

Aranan Nitelikler
Kâr amacı gütmeyen bağımsız ekibe katılabilmek için unwrap, texture veya model tasarımı konusunda deneyimli olmanız gerekiyor. Her üç niteliğe de sahip olan kişiler tabii ki çok şanslı. Modelleme konusunda düşük poligon seviyesinde çalışabiliyor olmak yeterli. Başvuruda bulunabilmek için mutlaka bitmiş bir çalışmanızı göstermeniz gerektiğini not düşelim.

Ekibin yetenek, bilgi ve deneyimi Operation Flashpoint, Armed Assault, Battlefield 1942, Battlefield Vietnam, Battlefield 2 ve Crysis oyunlarını modlamak üzerine. Bu yüzden bu oyunlar için mod yapabilen coder arkadaşlarıda aralarında görmek istiyorlar. Modellemeler için buldukları pratik çözümler sayesinde bu oyun motorları arasında kaliteden ödün vermeden export ve import işlerine hızla devam edip modlarını bitirmek ilk amaçları.

Eğer yukarıda belirtilen niteliklere ve bu tutkuya sahipseniz, vakit kaybetmeden siz de mod camiasında en iyiler arasındaki yerinizi alın!

Başvuru için: info@turkishunion.com
Takımın web sitesi: www.turkishunion.com

Türk Birliği Mod Üyesi İzzet Berkay Karamanderesi

Post a comment

Your comment will be anonymous unless you join the community. Or sign in with your social account: