Post news RSS Bekstvo od dnevnog svetla, srpski Amnesia mod

Veliko mi je zadovoljstvo da predstavim mod ''Bekstvo od dnevnog svetla'', projekat nekoliko studenata iz Beograda. U pitanju je kratka poetična avantura smeštena u zamak igre Amnesia Dark Descent kao odgovor na ispitni zadatak pravljenja igre i pritom ograničavanja iste na najviše 15 minuta.

Posted by on

Veliko mi je zadovoljstvo da predstavim mod ''Bekstvo od dnevnog svetla'', projekat četvoro studenata iz Beograda. U pitanju je kratka poetična avantura smeštena u zamak igre Amnesia Dark Descent, napravljena kao odgovor na ispitni zadatak keiranja igre i pritom ograničavanja iste na najviše 15 minuta.

Autorsku ekipu ''No-collide Crew'' čine Sara Radojković (FDU, scenario i dizajn igre), Aleksandar Manja (FDU, supervizor i zvuk), Marija Đeranović (FPU, ilustracije i playtesting) i moja malenkost Bojan Jovanović (Matf, level design i programiranje).

Zvanična ModDB stranica moda je dostupna na ovom linku odakle možete pogledati nekoliko slika i downloadovati verzije na srpskom i engleskom jeziku. Za igranje je potrebna Amnesia: Dark Descent apdejtovana na Justine verziju (1.2 ako se ne varam), mod se instalira prostim raspakivanje u podfolder custom stories.

Pretpostavljam da je važno naglasiti da mod nije horor već puzzle avantura tako da se možete opustiti tokom igranja :)

Post a comment
Sign in or join with:

Only registered members can share their thoughts. So come on! Join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) and join in the conversation.

News
Browse
News
New
Post news
Share
Related Groups
Serbian Group on MoDDB
Serbian Group on MoDDB Fans & Clans with 342 members