Single-player mod about war in Yugoslavia (1991-1995)

Add file Battlefield Balkan 1991-95 v.8

This full version has been archived by the uploader because it is out of date and no longer supported. We recommend you browse the file list for the latest full version.

Filename
Battlefield_Balkan_1991-95_v.8.rar
Category
Full Version
Uploader
Laufer
Added
Size
1.31gb (1,402,936,803 bytes)
Downloads
980 (1 today)
MD5 Hash
01605d7a2b4cd90ed6ef283c9fd1b283
Embed Button
Embed Widget
Description

What's new? - Added new models of trucks TAM-4500/5000 - Fixed FN-FAL model (3 vent holes model + full automatic fire) - Fixed Zastava M76 Sniper (more accurate model) - shorter barrel - Added new weapons - Romanian AK-47 (PM md.63), Ultimax 100, reworked Zastava M76, M84, M59/66 (new model and texture) and AK-74 bug fixed! - Added new emblems for JNA helmets for the period of late 1991 and 1992.

Preview
Battlefield Balkan 1991-95 v.8
Comments
danimijeprika12345
danimijeprika12345

Ee brate mogul odma instalirat ovu verziju ili moram ona 2 patcha prvo?

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Laufer Author
Laufer

Ovo je full-kompletna verzija broj 8, tako da osim nje više ne treba nijedna prethodna.

Reply Good karma+3 votes
danimijeprika12345
danimijeprika12345

Ja sam poceo instalirati odma ovu v.8

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Duhratnika
Duhratnika

Pre svega želeo bih da pohvalim mod, mape su ekstra kao i oružija. Za mod sam lično saznao preko Youtuba, gde mi se odmah u prvih par minuta dopala igra. Imam samo par pitanja, pa ako nije proglem vama Lauferu da odgovorite na njih :-).

1. Da li mod može da se igra na Windows 10? (Imao sam problem pri paljenju igre jer običan BV mi upali bez ikakvih problema i sve funkcioniše super, međutim kada odem da upalim mod meni se mod upali ali mi se na ekranu pojavi ona slika sa vojnicima dok tamo gde bi trebalo da piše npr. options, instant battle ili nešto od toga, bude mi umesto toga kao beli pravougaonici i kad probam da uđem u neku misiju samo mi izađe iz igre.Ne znam da li sam ja možda loše ubacio nekako igru ili nemože mod na windows 10, pa mi molim vas odgovorite.)

2.Da li ste razmišljali da možda ubacite na one prve misije neke hrvatske strojnice koje su nastajale početkom rata, kao na primer: Zagi 91, Šokac P1, ERO,...

3.Da li ste možda razmišljali da ubacite Arkanove Tigrove u nekoj vašoj budućoj mapi, isto kao i o ubacivanju Osijeka kao potencijalnu novu mapu?

Još jednom svaka čast za sve što ste odradili do sada i jako cenim vaš rad. Sretno u nastavku rada!!!

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Laufer Author
Laufer

Hvala puno! Drago mi je da vam se mod sviđa. :) Sad ću probati da odgovorim na pitanja:

1) Iskreno za Windows 10 ne znam da li može, pretpostavljam da da, a to što običan Vietnam može, a mod ne, mislim da je u pitanju nedostatak patcheva 1.2 i 1.21, ali treba proguglati po internetu šta je potrebno za Windows 10 kako bi se igrao Battlefield 1942, Vietnam i slične starije igre.

2)Što se tiče dodatnog oružja, ne znam da li će biti ubačeno išta više u skorije vrijeme jer su gotovo svi slotovi popunjeni. Ero u igri postoji kao drugo oružje komandosa-snajperista, to je u
stvari hrvatska kopija izraelskog UZI-ja. Najviše sam inače nastojao da ubacim oružja koja su korištena u većoj mjeri od ovih koje ste pomenuli, a to su rumunski i mađarski AK-47, onda singapurski Ultimax 100, argentinska verzija FN-FAL ili Južno-afrički R.4 Vektor, zapadno-njemački G-3 i slično.

3)Razmišljao sam o tome, postoji mogućnost, ali koja će mapa biti u pitanju precizno ne znam. U svakom slučaju, kad neka nova mapa bude ubačena, najvjerovatnije će biti ubačena i ta jedinica. Tj. napraviću teksture za njih.

Hvala puno i uživajte!

Reply Good karma+2 votes
Duhratnika
Duhratnika

Hvala na pročitanom komentaru i tako brzom odgovoru :-). Puno sreće i uspeha u daljem radu!

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Guest
Guest

This comment is currently awaiting admin approval, join now to view.

Guest
Guest

Molim Lauferu da mi pomognes,ubacio sam mod sve kako valja i to vise puta,ali kada pokusam da ga aktiviram u samoj igri,igra trazi od mene da se ubaci cd od igrice,koji ja ocigledno nemam jer sam igru skinuo preko interneta,mnogo mi se svidja mod i voleo bih kada bih mogao da ga igram,bio bih ti mnogo zahvalan kada bi mi pomogao,hvala u napred.

Reply Good karma Bad karma0 votes
Laufer Author
Laufer

Pogledaj jesi li instalirao patch-eve 1.2 i 1.21, a kad to zavrsis, moras igricu krekovati (skini no-cd crack 1.21 za Battlefield Vietam) i onda bi trebalo da radi, ako ni to ne bude pomoglo, javi mi se u inbox-u. Pozdrav!

Reply Good karma+1 vote
SlickWhiteRabbit
SlickWhiteRabbit

Thank you for keeping BFV alive. Still love this game. Been in the doldrums for a few years, so missed this when it was released. thank you massively. :)

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Guest
Guest

This comment is currently awaiting admin approval, join now to view.

Post a comment
Sign in or join with:

Only registered members can share their thoughts. So come on! Join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) and join in the conversation.

Follow Profile
Icon
Battlefield Vietnam
Creator
Laufer
Contact
Send Message
Release date
Mod watch
Follow
File
Browse
Files
New
Add file
Share
Related Games
Battlefield Vietnam
Battlefield Vietnam First Person Shooter
Tags

Battlefield Balkan 1991-95 v.8 has not been tagged yet.