This is a group for everyone who likes our beautiful country and/or anything related to it. Here we develop mods and talk about games and gaming in general, current situation in Croatia and latest happenings. This group is dedicated for all Homeland Defenders, expecially those who have fallen bravely in Homeland War ( Domovinski Rat 1991.-1995.) in the name of Croatia, its people and freedom. Their sacrifice will never be forgotten. Rest in peace for eternity, fallen heroes of Croatia! NAVIK ON ŽIVI KI ZGINE POŠTENO!

  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
Add media Report RSS Domovinski rat - animirani zemljovid
Comments
Sun_Xiaomei
Sun_Xiaomei

Zahvaljujem se što ste stavili ovaj vid. Pošto sam ja na početku rata bio jedva tri godine(rođendan mi je za četiri dana), ovo mi je jako zanimljivo. Of skroz, sjećam se nekih slika, kao što je onda kad je onaj tenk zgazio fiću ili odlazak izbjeglica iz Vukovara, ali ostalo mi je bilo apsolutno nepoznato. Još jednom Vam se zahvaljujem puno.

Reply Good karma Bad karma+3 votes
Man-at-Arms{CRO} Author
Man-at-Arms{CRO}

Ne trebaš mi se zahvaljivati. Zahvalu za ovaj video dugujemo Hrvatskom povijesno muzeju, a za Hrvatsku državu zahvaljujemo svim njenim braniteljima i onima koji su joj htjeli i mogli pomoći. Mi smo ovdje svi jednaki, pa si možemo biti na ti, ne trebamo biti na Vi, to važi ako Vas time nećemo uvrijediti :)

Reply Good karma+2 votes
Sun_Xiaomei
Sun_Xiaomei

Ne, neću se uvrijediti, ali ja nisam znao da li ću tebe uvrijediti, tako da je bilo bolje da sam govorio Vi sve dok mi ti nisi dao dozvolu da kažem ti. A što se tiče vid-a, da, HPM ga je napravio, ali si ga *ti* stavio na ovaj site, tako da si ti jednako zaslužan kao i HPM.

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Man-at-Arms{CRO} Author
Man-at-Arms{CRO}

Hvala, drago mi je što sam sreo tako pristojnog čovjeka, a još draže što imam priliku sa takvime dijeliti mišljenja. Lijepi pozdrav.

Reply Good karma+2 votes
Sun_Xiaomei
Sun_Xiaomei

Na veliku žalost, pošteni ljudi su izumiruća vrsta. Danas se sve radi tako da lijeva ruka ne zna što desna radi. Ne bih se uopće iznenadio da će se u budućnosti poštenje nalaziti u povijesnim muzejima, poput nečeg što je bilo u prošlosti.

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Post a comment
Sign in or join with:

Only registered members can share their thoughts. So come on! Join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) and join in the conversation.

Description

Prikaz svih ključnih događaja i prije svega istine o srpskoj agresiji na Hrvatsku. Odličan video napravljen od strane Hrvatskog povijesnog muzeja.

Details
Date
Duration
Size
640×360
Filename
Domovinski_rat_-_ANIMIRANI_ZEMLJOVID.mp4
Options
URL
Embed
Share
New
Add media
Feed
RSS
Report
Report