Description

Uplink OS BETA v0941 for the STEAM version of Uplink - Trust is a Weakness. Minor hotfix for the uncomplete-able tutorial mission :)

Preview
UplinkOS v0941 BETA for STEAM
Comments
ulricmag42
ulricmag42

You rock Captain.

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Guest
Guest

Thx for the Bugfixes!

I've found another one. When you have Log Deleter V4.0 and you will delete more than one logfile the other logfiles will not be deleted. I always have to go back and delete the next one.

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Cpt.McBacon Author
Cpt.McBacon

Yup, it's still there from 093, unfortunately :( I'm trying to fix it as fast as I can.
Cheers!

Reply Good karma+1 vote
EndlessE
EndlessE

First off, thanks a lot for making this mod, it's awesome, keep up the good work etc. =)

Now for some bugs:

1) Password macro button for InterNIC doesn't work.

2) Server name in the top bar doesn't seem to get centered properly, resulting in its name overlapping with the disconnect button if said name is too long.

3) Game registers the deletion of only the first log I try to delete, the others respawn, so to delete logs you have to delete one, leave the screen and come back to it, rinse and repeat. (The logs were on InterNIC, using Log_Deleter v4.0)

4) Game crashed when I tried to Shut Down from gateway screen.

That's all I could find so far, hope it helps! ^^

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Guest
Guest

Verified 1, 3 and 4; The Log_Deleter issue also happens on non InterNIC logs as well. (Log_Deleter v4.0)

I also crash when shutting down; has happened since v93. Saves are still completed though, so no loss of progress

Edit: Also, so I don't come across as a complaining grump; I am LOVING this thing, it's brought new life into Uplink :) Good work on it!

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Cpt.McBacon Author
Cpt.McBacon

Thanks a lot for enjoying the mod! ^_^
I managed to fix pretty much everything of what you just reported, except those damn logs, grrrr XD
It's a high prio bug though, so I'm hoping to fix it as fast as possible.
Cheers!

Reply Good karma+2 votes
Guest
Guest

You're welcome, it's a great mod :)

For some reason, at the back of my mind, I recall Vanilla Uplink having some issues with V4.0 as well, but I could be wrong.

One other thing I found was a problem with the HUD_ConnectionAnlyser. If you connect to a machine that has fewer components then the last one, you get double reports. i.e. -->
Machine 1: Proxy, Monitor, Firewall
Machine 2: Monitor

On the pull-out box at the bottom of the screen you will see Monitor, Monitor, Firewall after connecting to Machine 2 (I will try and give a better example of this when I have more time)

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Cpt.McBacon Author
Cpt.McBacon

Ah thanks a lot for the Analyzer one! I was on the lookout for it but didn't have time to look into it!

Reply Good karma+1 vote
otherjazzman
otherjazzman

Verified, I get the analyser one too, as well as the well documented log deleter error.
Thanks for the great mod!

Reply Good karma Bad karma+1 vote
KCV
KCV

I can't play the game, when registering as a new agent when the game hits 100% on the connecting to gateway the game crashes :(

Reply Good karma Bad karma+1 vote
KCV
KCV

Ignore my previous comment, I installed the new version incorrectly, I replaced the files while keeping the old .exe >.<

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Cpt.McBacon Author
Cpt.McBacon

Ah! Good to hear you figured it out! :D

Reply Good karma+1 vote
KiotaKahn
KiotaKahn

Just came across a bug in a mission requesting the target's loan balance. When the loan is at 0c, it will not accept that as correct and allow you to complete the mission. Was able to work around this by bumping the loan up and submitting, guess they just couldn't accept someone with zero debt.

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Cpt.McBacon Author
Cpt.McBacon

Hahhahaha! XD
Seems to be a vanilla bug, will look into it too, thanks!

Reply Good karma+1 vote
mikesoft
mikesoft

Hey, I just downloaded this and a new version came out! hehe.

As others said, there's the log deleter bug. Also the Internic password button (so I don't have to type it) is not working.

Other than that, I did a speed run to get to the missions where you trace a large transfer, so that I was able to transfer that to myself :) I did, everything was working great. Except that I got so much money that I bought everything, including the randomizer which I never used, but I said what the heck. So I went to do this other mission at the Criminal database, used the randomizer and finished the mission in a few seconds. Only that when I went back to Internic, there was no log for the connection. Turns out the randomizer didn't pass through internic (I really don't know how to use it) and I had so many servers in my map that it was impossible to know where was the first (or second, third) bounce from my connection. Needless to say, after a few hours there were some feds near my gateway and finally I get to use the gateway nuke, which worked great.. but I just nuked 500.000 credits, I got myself another 500k but since there's a new version I'll go with that one. Thanks, I give this experience a solid 5/7.

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Post a comment
Sign in or join with:

Only registered members can share their thoughts. So come on! Join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) and join in the conversation.