Description

Version 4.6.1 (English), for more information, check the file description.

Preview
Hungarian Flavor 4.6.1 (English)
Comments
kucsidave
kucsidave - - 106 comments

Üdv újra!
Most olyat csinálok amit már vagy fél éve nem, és játszok egy történelmi Magyarországot(Axis tag konzervatív kormánnyal) és Németország most fejezte be az első bécsi döntést, és bár megkapom a területeket gond nélkül, de mivel nem csináltam meg a reassert territorial claims focust, megszállt területként kezeli a játék. Ez okés, csak mivel többségében magyar lakta területekről van szó, nem lenne logikus ha core-t kapnék ezekre a területekre úgy ahogyan székelyföldre is kapok a második bécsi döntésnél?
Csak egy gondolat ez a részemről.

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Mullerr Author
Mullerr - - 651 comments

Jogos észrevétel. Megvizsgálom majd az első bécsi döntéshez kapcsolódó eventeket, hogy melyikbe illik bele a magterület hozzáadás.

Reply Good karma+1 vote
kucsidave
kucsidave - - 106 comments

Hopp, kiszúrtam egy mini problémát.
Régen integrálni lehetett az OMM területeit pont ahogy a magyar terrületeket.
Úgy néz ki hogy bár a focus eltűnik amikor OMM-é vállsz, viszont ha kihúzod mielőtt újraalapítanád a monarchiát akkor még működnek a régi decision-ök, és elkezdhetsz egy integrációt hogy minden core legyen.
gondolom ez nem egy kívánt dolog.

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Mullerr Author
Mullerr - - 651 comments

Valóban nem kívánt működés. Köszi hogy jelezted!

Reply Good karma+1 vote
kucsidave
kucsidave - - 106 comments

Két ötletem ha lehetne.
Mivel Ausztria úgy indul hogy a Mountain Infantry I már ki van nekik fejlesztve és megkapod a diviziókat az Oszták magyar monarchia megformálásakor, mi lenne ha a Restore the Austro-Hungarian Monarchy focus-al megkapnád a Mountain Infantry I tech-et?
Valamint(bár ez nem tudom mennyire megvalósítható) mi lenne ha amikor beolvasztod csehszlovákiát a birodalomba, megkapod a tankjaikat gyártható variációban(nem magát a light tank I és II tech-et, hanem valami olyasmi formában mint a cruiser submarine hull), így utánpótolhatod a divizióidat amiket a csehektől kapsz, de nem kapsz ingyen tech-et és ki kell őket fejlesztened ha valaha is akarsz közepes tankokat illetve a light tank III-at akarsz fejleszteni.

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Post a comment
Sign in or join with:

Only registered members can share their thoughts. So come on! Join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) and join in the conversation.

Tags

Hungarian Flavor 4.6.1 (English) has not been tagged yet.