Description

Version 2.9.0, for more information, check the file description.

Preview
Hungarian Flavor 2.9.0
Comments
warchief1978
warchief1978

Akadt nálam egy kis gond ezzel a verzióval.Ugyanis Dalmácia nálam nem két részből áll,hanem egyben maradt.Illetve nem kompatibilis a játék jelenlegi 1.3.1 verziójával.
Már mindent kipróbáltam a komplett újra telepítésen kívül az is meglesz,csak kicsit később,mert ma nem nagyon van rá időm.Az új terület(Bács)+fókuszok mind benne vannak,csak Dalmácia maradt egyben valamiért.

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Mullerr Author
Mullerr

Érdekes. Mindenképp megéri megpróbálni a teljes újratelepítést (a mod mappáját is érdemes törölni, és az új verziót a helyére másolni, az előző verzióhoz képest azt hiszem egy-két fájllal kevesebb van most).
Ha még azután is egyben marad a terület, akkor nézd meg, hogy a mod mappájában van-e olyan fájl, hogy history/states/749-Northern Dalmatia.txt, meg ugyanabban a mappában 103-Croatia.txt

Ez a két fájl szükséges ahhoz, hogy kettéváljon a terület, de az is lehet, hogy valami egyéb problémája van a játéknak. Azt is érdemes ellenőrizni, hogy az error.log-ban van-e valami hasznos (a mod mappa mellett van egy logs mappa, abban van az error.log).

Reply Good karma+2 votes
15JTaylor443
15JTaylor443

I'm the person you talked to on steam about the revenge against the allies. It appears you actually put it on there, that is so cool, I didn't think you would do it, especially so soon.Thank you.

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Mullerr Author
Mullerr

This mod basically lives on community feedback. About 60-70% of features are suggested by someone in the comments.
Glad you like it!

Reply Good karma+1 vote
Post a comment
Sign in or join with:

Only registered members can share their thoughts. So come on! Join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) and join in the conversation.

Tags

Hungarian Flavor 2.9.0 has not been tagged yet.