Description

Version 2.8.2, for more information, check the file description.

Preview
Hungarian Flavor 2.8.2
Comments
Theonrad
Theonrad

Köszi megint :D

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Guest
Guest

Azt irja nem kompatibilis 1.3-al

Reply Good karma Bad karma0 votes
Mullerr Author
Mullerr

Igen, elfelejtettem átírni a .mod fájl tartalmát. Ettől még ugyanúgy játszható 1.3-al, csak a launcher írja még réginek. Mindjárt újrafeltöltöm frissített mod fájllal.

Reply Good karma+2 votes
bazsik
bazsik

Magyar-Szlovák kis háború tervben van esetleg?

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Mullerr Author
Mullerr

Tekintve, hogy nem volt valami tartós, és nem is nagyon volt hosszútávú hatása, nem hiszem hogy tényleges háborúként érdemes szerepeltetni a játékban. Esetleg egy event, vagy eventsorozat formájában berakom, ami poénból levon 20 embert a manpower-ből a végén (kábé annyi ember halt meg a háborúban magyar oldalról)

Reply Good karma+2 votes
15JTaylor443
15JTaylor443

Sorry, but I don't speak what I'm assuming is Hungarian, only English.

Is there any incompatibilities to the 1.3 Torch update that you know of? I'm curious to know if the changes you have made to the map will impact the update.

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Mullerr Author
Mullerr

This version is supposedly 100% compatible with the 1.3 Torch update. If you detect any issues though, I'd appreciate if you would report them.

One thing that I recently noticed, is that if you form Austria-Hungary, all of Austria's troops disappear after a short time (currently, this also affects Hungary, so you're left with no troops after the country change). This seems to be a problem outside of the mod though, as I've heard other modders complaining about it (specifically it's a command called "transfer_troops = yes", which can be used when annexing a country through an event/focus etc.). Hopefully it will be fixed soon.

I'm currently working on an extended compatibility patch, which makes use of a few features provided in 1.3, like cosmetic tags. It should be ready before tomorrow, and it will partially solve the above mentioned problem (Hungarian troops will no longer disappear, only the Austrian ones).

Reply Good karma+2 votes
15JTaylor443
15JTaylor443

I did notice the troops dissapearing, and that's what prompted me to come here. I had over 30 troops when I did the focus, and then they all dissapeared. That shocked me.

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Guest
Guest

Érdekes ez az egész mert ha mod nélkül németekkel megcsinálod az anschluss-t az osztrák csapatok eltünnek.Most akkor ez egy bug vagy pedig egyszerüen már nem kapod meg a csapatokat tőlük?

Reply Good karma Bad karma0 votes
Mullerr Author
Mullerr

Minden bizonnyal bug. Mint azt említettem, más modderek is panaszkodtak, hogy nem működik a csapat-átadó parancs.

Reply Good karma+1 vote
atazs
atazs

Nem lenne egyszerűbb használni az új cosmetic tag opciót amit beraktak az uj DLC-be?
Pl ha Magyarország elfoglalja ausztriát (diplomáciailag vagy katonailag) akkor automatikusan átcserélődik az ország neve Austria Hungary-ra? Zászlót is lehet cserélni (ország színt azt nemtudom) Ezt simán meglehet csinálni egy event-el, és szerintem még lehetne eventet csinálni ami átcseréli az ország vezetőjét meg még pár dolgot pl új tábornokok és advisorok.

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Mullerr Author
Mullerr

De igen, és már 2 órája ezzel foglalkozok. Remélhetőleg hamarosan sikerül befejeznem, és már fent is lesz a következő update-ben.

Reply Good karma+1 vote
Post a comment
Sign in or join with:

Only registered members can share their thoughts. So come on! Join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) and join in the conversation.

Tags

Hungarian Flavor 2.8.2 has not been tagged yet.