Description

Version 2.8.1, for more information, check the file description.

Preview
Hungarian Flavor 2.8.1
Comments
bazsik
bazsik

Újitásként esetleg: A németek felajánlották Magyarországnak Szlovákia teljes területét, ha fellép agresszorként Csehszlovákia ellen. Egy fókusszal megoldható lenne.

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Mullerr Author
Mullerr

Ez nem egészen lenne újítás. Az alapjátékban is fel tudják ajánlani Szlovákiát, amikor megszállják Csehországot (történelmileg ugyan Szlovák bábállamot csináltak, de a játék lehetővé teszi, hogy az egészet Mo.-nak adják). A modon belül pedig ugyanúgy követelhető Szlovákia, hogy ha Németország oldalára állsz (sőt, ha jóban vagy a németekkel, jó esély van rá, hogy odaadják).

Reply Good karma+2 votes
Guest
Guest

Szia!
Az normális, hogy amikor szembe megyek a trianoni diktátummal, akkor az üzenet folyamatosan, kb. naponta feljön, és folyamatosan okozza a -15-ös csökkenést? Nem lehetne inkább egy, esetleg két üzenet, ami rögtön -100-ra leveri a kapcsolatokat a demokrata országokkal ?

Reply Good karma Bad karma0 votes
Mullerr Author
Mullerr

Szia!
Nem, ez nem normális, annak az eventnek egyetlen egyszer kéne megjelenni. A következő update-ben igyekszem kiküszöbölni. Remélhetőleg minél hamarabb sor kerül rá, most hogy kijött az új patch, vannak kompatibilitási problémák is.

Reply Good karma+1 vote
Post a comment
Sign in or join with:

Only registered members can share their thoughts. So come on! Join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) and join in the conversation.

Tags

Hungarian Flavor 2.8.1 has not been tagged yet.