Description

Version 2.6.1, for more information, check the file description.

Preview
Hungarian Flavor 2.6.1
Comments
Theonrad
Theonrad

az normális, hogy egy .exe fájlt töltünk le? :) mi lett a jó öreg kicsomagolóssal?

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Mullerr Author
Mullerr

Normális, persze. Az exe pont azt csinálja mintha kicsomagolnád, csak megspórolja neked a mappa betallózását, meg a kattintgatást. Ráadásul akinek nem egyértelmű, hogy hova kell telepíteni a modot, az így nincs elveszve.

Reply Good karma+3 votes
Theonrad
Theonrad

jó, köszi :D csak hát a szokás hatalma :D

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Guest
Guest

Burgenland nekem még mindig bugos :(
Az átcsatolás az megtörténik (owner), de az irányítás (controller), még mindig osztrák vagy német marad. Nekem most az 1.2.0-ás verzió van meg.
Ez lehet a gond, vagy valami más?

Reply Good karma Bad karma0 votes
Mullerr Author
Mullerr

Nem tudom mi lehet a gond, nálam tökéletesen működik, és én is 1.2.0-val próbálom. Miben nyilvánul meg, hogy nem te vagy az owner? Nem tudsz rá építeni, vagy egységeket vinni?

Reply Good karma+2 votes
Guest
Guest

Hát igen az is hogy nem vihetek oda egységeket meg építkezhetek. Meg mindig azt írja ki hogy controller Ausztria 100%. És ha mentésként lépek vissza a játékba újra átkerül a terület Ausztriához. :(

Reply Good karma Bad karma0 votes
Mullerr Author
Mullerr

Használsz esetleg más modot ami új state-t ad hozzá a játékhoz? Sajnos tényleg nincs ötletem, hogy mi lehet a baj, mert nem tudom reprodukálni a problémát.

Reply Good karma+1 vote
bazsik
bazsik

Szia!
Lehetséges, hogy csak nekem zavaró/bugos, de nem tudnád esetleg átírni az Árpád vonalas fókuszt egy kicsit? Csak azért, mert irreális, hogy ha birtoklod Kárpátalját, de nem birtoklod egész Szlovákiát, akkor nem tudod kiépíteni az erődrendszert.

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Mullerr Author
Mullerr

Igazad van. Úgy is hozzájuthatsz Kárpátaljához, hogy a németekre bízod a határok újraírását, és akkor nem feltétlenül kapod meg Szlovákiát. A következő update-ben áthelyezem valahova máshova az Árpád vonal fókuszait.

Reply Good karma+2 votes
Post a comment
Sign in or join with:

Only registered members can share their thoughts. So come on! Join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) and join in the conversation.

Tags

Hungarian Flavor 2.6.1 has not been tagged yet.