The mod adds a unique focus tree for Hungary, greatly expanding the possibilities of the country. As of v2.0, the mod also adds unique unit pictures across the entire Hungarian tech tree.

Add file Report Hungarian Flavor 4.2.0
Filename
hun_flavor4.2.0.zip
Category
Full Version
Uploader
Mullerr
Added
Size
7.03mb (7,373,689 bytes)
Downloads
563 (9 today)
MD5 Hash
b538f8f34545d4d2b4200e59d22ff292
Embed Button
Embed Widget
Description

Version 4.2.0, for more information, check the file description.

Preview
Hungarian Flavor 4.2.0
Comments
Mullerr Author
Mullerr

The mod is over a year old now, and I'd like to thank everyone for the support and suggestions throughout the development.
This version took quite some time to get out, and it contains the most added focuses of any individual update so far. For this very reason, I ask you all to be patient with regards to bugs and issues. I tried to test everything as best I could, but there might still be some bugs that slipped through the cracks. I'll try to fix these as soon as they are noticed.

------------------------------------------

A mod most már több mint egy éves, és ezúttal szeretném megköszönni mindenkinek a támogatást és a javaslatokat az eddigi fejlesztés alatt.
Ennek a verziónak az elkészítése elég sokáig tartott, és az eddigi update-k közül ez tartalmazza a legtöbb új fókuszt. Épp ezért szeretnék mindenkit megkérni, hogy legyen türelmes a bugokkal és a problémákkal kapcsolatban. Próbáltam mindent letesztelni amennyire csak tudtam, de könnyen lehet, hogy néhány hiba átcsúszott. Igyekszem ezeket javítani, amint észlelem őket.

Reply Good karma+3 votes
Romempire476
Romempire476

istenem de vártam :D Ez azért nem kevés új dologgal bővült :D

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Guest
Guest

Köszönjük szépen!
Szerintem mondhatom mindenki nevében, hogy TE VAGY A KIRÁLY!

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Guest
Guest

This comment is currently awaiting admin approval, join now to view.

racsmanycsakos
racsmanycsakos

Lenne egy kérdésem ugye a titkos fegyverkezésből sok minden nyílik DE mi van akkor ha az Új Frakció fele megyek hogy elfoglalhassam Ausztriát de ezután a következőt nem viszem ki. Majd Horthyt választom meg királynak? Mert erre semelyik nem felel meg sajnos :(
A másik kérdés az hogy nem elképzelhető valahogy hogy a régi követelésekhez berakjuk Ausztria keleti részét? Ha nem fogadja el akkor pedig anektálható lehessen?

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Mullerr Author
Mullerr

Az első kérdésed abszolút jogos, igyekszem kitalálni majd valamit a következő update-re.

Ausztria keleti része alatt gondolom Burgenlandot (Őrvidék) érted. Ezt meg tudod szerezni a "Háború Ausztriával", vagy "Ôrvidéki Referendum" fókuszokon keresztül, vagy ha a német oldalon indultál el, akkor a "Katonák Őrvidékért" fókusszal. Nem gondoltam indokoltnak egy negyedik fókuszt betenni, ami párhuzamosan elérhető lenne a fenti három valamelyikével (az említett fókuszok közül minden esetben csak az egyik teljesíthető).

Reply Good karma+1 vote
hkzonda12
hkzonda12

Hali!

Primorska, Trieszt, Kotor tartományokra még mindig nem kapok területi követelést az Osztrák-Magyar Monarchiával. Javítsd kérlek!

Amúgy szuper a mod! :)

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Post a comment
Sign in or join with:

Only registered members can share their thoughts. So come on! Join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) and join in the conversation.

Follow Report Profile
Icon
Hearts of Iron IV
Creator
Mullerr
Contact
Send Message
Release date
Mod watch
Follow
File
Browse
Files
New
Add file
Report
Report
Share
Related Games
Hearts of Iron IV
Hearts of Iron IV Grand Strategy
Tags

Hungarian Flavor 4.2.0 has not been tagged yet.