The mod adds a unique focus tree for Hungary, greatly expanding the possibilities of the country. As of v2.0, the mod also adds unique unit pictures across the entire Hungarian tech tree.

Add file Report Hungarian Flavor 4.2.0
Filename
hun_flavor4.2.0.zip
Category
Full Version
Uploader
Mullerr
Added
Size
7.03mb (7,373,689 bytes)
Downloads
1,595 (13 today)
MD5 Hash
b538f8f34545d4d2b4200e59d22ff292
Embed Button
Embed Widget
Description

Version 4.2.0, for more information, check the file description.

Preview
Hungarian Flavor 4.2.0
Comments
Mullerr Author
Mullerr

The mod is over a year old now, and I'd like to thank everyone for the support and suggestions throughout the development.
This version took quite some time to get out, and it contains the most added focuses of any individual update so far. For this very reason, I ask you all to be patient with regards to bugs and issues. I tried to test everything as best I could, but there might still be some bugs that slipped through the cracks. I'll try to fix these as soon as they are noticed.

------------------------------------------

A mod most már több mint egy éves, és ezúttal szeretném megköszönni mindenkinek a támogatást és a javaslatokat az eddigi fejlesztés alatt.
Ennek a verziónak az elkészítése elég sokáig tartott, és az eddigi update-k közül ez tartalmazza a legtöbb új fókuszt. Épp ezért szeretnék mindenkit megkérni, hogy legyen türelmes a bugokkal és a problémákkal kapcsolatban. Próbáltam mindent letesztelni amennyire csak tudtam, de könnyen lehet, hogy néhány hiba átcsúszott. Igyekszem ezeket javítani, amint észlelem őket.

Reply Good karma+4 votes
Romempire476
Romempire476

istenem de vártam :D Ez azért nem kevés új dologgal bővült :D

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Guest
Guest

Köszönjük szépen!
Szerintem mondhatom mindenki nevében, hogy TE VAGY A KIRÁLY!

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Guest
Guest

This comment is currently awaiting admin approval, join now to view.

racsmanycsakos
racsmanycsakos

Lenne egy kérdésem ugye a titkos fegyverkezésből sok minden nyílik DE mi van akkor ha az Új Frakció fele megyek hogy elfoglalhassam Ausztriát de ezután a következőt nem viszem ki. Majd Horthyt választom meg királynak? Mert erre semelyik nem felel meg sajnos :(
A másik kérdés az hogy nem elképzelhető valahogy hogy a régi követelésekhez berakjuk Ausztria keleti részét? Ha nem fogadja el akkor pedig anektálható lehessen?

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Mullerr Author
Mullerr

Az első kérdésed abszolút jogos, igyekszem kitalálni majd valamit a következő update-re.

Ausztria keleti része alatt gondolom Burgenlandot (Őrvidék) érted. Ezt meg tudod szerezni a "Háború Ausztriával", vagy "Ôrvidéki Referendum" fókuszokon keresztül, vagy ha a német oldalon indultál el, akkor a "Katonák Őrvidékért" fókusszal. Nem gondoltam indokoltnak egy negyedik fókuszt betenni, ami párhuzamosan elérhető lenne a fenti három valamelyikével (az említett fókuszok közül minden esetben csak az egyik teljesíthető).

Reply Good karma+1 vote
hkzonda12
hkzonda12

Hali!

Primorska, Trieszt, Kotor tartományokra még mindig nem kapok területi követelést az Osztrák-Magyar Monarchiával. Javítsd kérlek!

Amúgy szuper a mod! :)

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Guest
Guest

Hali!
Mikorra várható a következő javítás és mit fog tartalmazni?

Reply Good karma Bad karma0 votes
Mullerr Author
Mullerr

Szia!

Sajnos mostanában nincs sok időm a moddal foglalkozni. Nem tudok időpontot ígérni, de a visszajelzéseket továbbra is olvasom, és a javítandó dolgokat felírom.

Reply Good karma+1 vote
barnus
barnus

Sziasztok!

Jó lenne egy fokusz a német es ágon arra hogy Őrvidéket meg szerezhessem mer, a katonák örvidék elő feltételei soha nem telyesűlnek csak, nagyon a játék vége felé.
Meg amúgy is lehetne egy event az anschluss után mogy kérjük-e Őrvidéket.
Furán néz ki Nagy-Magyarország nélküle

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Mullerr Author
Mullerr

Szia!
Az Őrvidék megszerzése a németektől nem hiába nehéz feladat. Hitler alapvető céljaként tűzte ki a német lakosság egy országban való egyesítését, és az Őrvidék nem elhanyagolható német populációval rendelkezik. Nem hiszem hogy reális volna egy egyszerű kéréssel reprezentálni a dolgot, anélkül, hogy a német oldalról egy viccnek tűnne az egész.

Reply Good karma+1 vote
Romempire476
Romempire476

sziasztok!

olvasgattam a történelem könyveimet és arra gondoltam hogy lehetne egy sobrance tartományhoz hasonló event az Észak Erdélyi revízió során a kisarrmási régióra a nagy olajtermelés miatt. illetve gondolkoztam egy esetleg olyan fókuszra ami a gömbösi féle revíziót lehetne focus tree-nél alkotni a hungarista focushoz. és arra is hogy lehetne ha mondjuk a focus fán a jugoszlász-magyar örökbarátsági szerződés választjuk és ellen állunk a németeknek de hasonlóan mint mondjuk a szudéta vidéknél a nagyhatalmak kapnak egy eventet hogy kiállnak vagy sem csehszlovákiáért és utána lesz a müncheni konferencia itt például lehetne egy ljubljanai konferencia ami mondjuk egy délmagyarországi német barát államot alakítani ki a dunántúl déli a vajdasági,bánsági és temesvári régió lenne.

Reply Good karma Bad karma+1 vote
warchief1978
warchief1978

Hello!
Akkoriban Erdélyben és az Alföldön már elég régóta bányásztak kőolajat(Horvátországban is),de kizárólag útépítésre(bitumen) és különféle kenőolajok előállítására volt alkalmas,illetve nagyon kis mennyiségben az Erdélyben kitermelt olaj üzemanyag előállítására is alkalmas volt.
Viszont a játékba nem került be, mert az évi pár ezer tonna termelést nem tudom feltüntetni ( a játékban 1 olaj = 100.000 t olaj termelésnek felel meg) .Az üzemanyag vagy motorolaj előállítására alkalmas olaj termelés az 50-es években kezdődött(Alföld,Erdély). Amennyiben van erről az időszakról termelési adatod azt megköszönném,mert az új patchban a decisions részbe bele tudom tenni,mint a bányászati technológia fejlődésével elérhető nyersanyagot.Ráadásul a dev blogban olyan nyersanyagokat is feltüntettek,amik kitermelését valamikor a 60-as években kezdték el.Illetve az anyagaim többsége országok össz termelésére vonatkozik,nincs külön régiókra lebontva.Utóbbiból elég kevés anyagom van sajnos,pedig már egy ideje gyűjtögetem ezeket.
Így emiatt minden használható infó nagy segítséget jelent,mert brutális mennyiségű plusz adatot kell átnéznem (1932-1960-ig terjedő időszak).

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Guest
Guest

This comment is currently awaiting admin approval, join now to view.

Post a comment
Sign in or join with:

Only registered members can share their thoughts. So come on! Join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) and join in the conversation.

Follow Report Profile
Icon
Hearts of Iron IV
Creator
Mullerr
Contact
Send Message
Release date
Mod watch
Follow
File
Browse
Files
New
Add file
Report
Report
Share
Related Games
Hearts of Iron IV
Hearts of Iron IV Grand Strategy
Tags

Hungarian Flavor 4.2.0 has not been tagged yet.