This mode will strengthen Turkey. When completed, all countries will be balanced.

Post news Report RSS Development Diary #3 - 04.12.2016

Merhaba, 3. geliştirici günlüğümüz çıktı! Türkçe(Turkish) dili ile okuyabilirsiniz.

Posted by on

Selamlar,

V0.5 geçtiğimiz gün çıktı. Bu geliştirici yazımızda modun olumlu ve olumsuz yönlerine odaklanacağız. Tabii ki, sizlere sunduğum bu güzel hizmeti dün kendimde oynayarak denedim. İlk gözlemlerim Türkiye'nin fazla geliştiği yönünde.

Uzun bir süre aşırı gelişmiş ülke ile oynamanızı istemem, bundan dolayı 1 hafta içinde olması gerektiği şekilde zayıflatılmış Türkiye karşınızda olacak. Bu odak ağaçlarındaki endüstriyel odakları ve eyalet fabrikalarını etkileyecek. Doğu bölgelerinde altyapı 5'den yüksek olamayacak.
Kaynakların olması gerektiği seviyede olduğuna inanıyorum, bu yüzden hiçbir oynama olmayacak. Endüstriyel odaktaki Petrol arttırılacak, gereksiz bir kaç odak kaldırılacak.

V0.5.1 kısa süre içinde sizlerle MODDB ve DROPBOX indirme ağlarında olacak! Ayrıca, Türk Silahlı Kuvvetleri ordu tecrübesini oyuna yansıtacak bir modül geliştirme çabasındayım. Bu etki oyun başından itibaren her ideolojide etkin olacak, pasif olarak belirli miktar ordu deneyimi kazanılacak. Bu sayede bakanlıklardan hava tecrübesine yönelebilir, Vecihi Hürkuş'u tereddüt etmeden bakan yaparak Hava Deneyiminizi arttırabileceksiniz.

Odak ağacında gereksiz çok özellik olduğundan söz etmiştim. Bu özellikler kalkacak, yerlerine gerekli özellikler gelecek. Ayrıca uzun vadede düşündüğüm biraz daha yenilik var ancak onları bir sonraki yazımda ele alacağım.

Sonraki günlüğe kadar görüşmek üzere! Tarih isterseniz, V0.5.1 çıktıktan kısa süre sonra analiz amacıyla tekrar günlük yazacağımı hatırlatırım.

Post a comment

Your comment will be anonymous unless you join the community. Or sign in with your social account: