all right i like strategy or wargames i like CnC series and CoD and Battlefield i like starwars

Report article RSS Feed the mod for zh

Posted by Vegantor on May 20th, 2009

i like C&C generals zh i really like the mod i like some mod andi don't what to choose so can anyone help me choose a mod my brother say he like RoTR and i don't what to choose? its hard.

i might choose any good mod with new unit and maybe new faction. so help me i'm curenly use end of days and RoTR. okay help me

Post comment Comments
HeartbreakOne
HeartbreakOne May 21 2009, 12:32am says:

RotR bagus, trus gw saranin Shockwave, sama Cold War Crisis...
Smuany mod bwt Zero Hour...

+1 vote     reply to comment
AudDaGokil
AudDaGokil May 21 2009, 1:46am replied:

kalo mau fixed ama add unit tapi gak banyak mah saranin Nproject mod aja, buatan indo & file nya gak gede-gede amat, pas sama internet indonesia yang kacau balau.....

+1 vote     reply to comment
Vegantor Author
Vegantor May 24 2009, 2:09pm replied:

oke aku pnya ROTR sm TeOD dijadiin satu. contra bagus gak sih?

+1 vote   reply to comment
HeartbreakOne
HeartbreakOne May 25 2009, 4:41am replied:

Shockwave asik loh...
Cobain deh...

+1 vote     reply to comment
AudDaGokil
AudDaGokil May 27 2009, 7:18am replied:

gue kasih tau.......
CONTRA GAK RAME & kalo di unistall harus di fix lagi pke cdnya.
dan bukan memojokan, hanya saran saja........

+1 vote     reply to comment
Vegantor Author
Vegantor May 29 2009, 7:45am replied:

yah aku dah nyoba shockwave bagus tapi sudah lumayan bosan jadi pake yg lain

+1 vote   reply to comment
n5p29
n5p29 Jun 1 2009, 8:23am replied:

Shockwave seru kok. setiap general ngga ada yg sama, ngga kayak di ZH yg cuma beda2 dikit, jadi lu bisa eksplorasi variasi strategi lebih banyak.

Contra emang masalahnya gitu, klo punya launcher mungkin bagus.

CWC mantep, gameplaynya beda dari mod yg lain, udah serasa bukan generals lagi.

+1 vote     reply to comment
Handgun_Hero
Handgun_Hero Jun 17 2009, 11:23pm says:

Vietnam | Glory Obscured is one I recommend you play.

+1 vote     reply to comment
Post a Comment
click to sign in

You are not logged in, your comment will be anonymous unless you join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) which we encourage all contributors to do.

2000 characters limit; HTML formatting and smileys are not supported - text only

Level
Avatar
Avatar
Offline Since
Feb 16, 2011
Country
Indonesia Indonesia
Gender
Male
Member Watch
Track this member
Blog
Browse
Blogs
Views
97 (1 today)
Report Abuse
Report article