all right i like strategy or wargames i like CnC series and CoD and Battlefield i like starwars

Report content RSS feed the mod for zh

Posted by on

i like C&C generals zh i really like the mod i like some mod andi don't what to choose so can anyone help me choose a mod my brother say he like RoTR and i don't what to choose? its hard.

i might choose any good mod with new unit and maybe new faction. so help me i'm curenly use end of days and RoTR. okay help me

Comments
HeartbreakOne
HeartbreakOne

RotR bagus, trus gw saranin Shockwave, sama Cold War Crisis...
Smuany mod bwt Zero Hour...

Reply Good karma Bad karma+1 vote
AudDaGokil
AudDaGokil

kalo mau fixed ama add unit tapi gak banyak mah saranin Nproject mod aja, buatan indo & file nya gak gede-gede amat, pas sama internet indonesia yang kacau balau.....

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Vegantor Author
Vegantor

oke aku pnya ROTR sm TeOD dijadiin satu. contra bagus gak sih?

Reply Good karma+1 vote
HeartbreakOne
HeartbreakOne

Shockwave asik loh...
Cobain deh...

Reply Good karma Bad karma+1 vote
AudDaGokil
AudDaGokil

gue kasih tau.......
CONTRA GAK RAME & kalo di unistall harus di fix lagi pke cdnya.
dan bukan memojokan, hanya saran saja........

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Vegantor Author
Vegantor

yah aku dah nyoba shockwave bagus tapi sudah lumayan bosan jadi pake yg lain

Reply Good karma+1 vote
n5p29
n5p29

Shockwave seru kok. setiap general ngga ada yg sama, ngga kayak di ZH yg cuma beda2 dikit, jadi lu bisa eksplorasi variasi strategi lebih banyak.

Contra emang masalahnya gitu, klo punya launcher mungkin bagus.

CWC mantep, gameplaynya beda dari mod yg lain, udah serasa bukan generals lagi.

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Handgun_Hero
Handgun_Hero

Vietnam | Glory Obscured is one I recommend you play.

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Post a comment
Sign in or join with:

Only registered members can share their thoughts. So come on! Join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) and join in the conversation.

Level
Avatar
Avatar
Status
Last Online
Country
Indonesia Indonesia
Gender
Male
Friends
Become friends
Member watch
Start tracking
Blog
Browse
Blogs
Share