Zdravo to everyone and welcome to my page! My nickname here is SRB-HawkEye-. Not much history behind it, I picked it randomly and I liked it. About me: I live in the greatest country on Balkan- Serbia, a beautiful country with rich history! I'm student and I'm studying about computers, robotics and electronics - I'm on a department that actually includes all of those courses. I have several hobbies, but history, languages and games are the hobbies that I enjoy really much. It really gets me relaxed and, BTW, I'm not a geek! :) About modding, after three years on this site I have learn so much about this sphere of gaming. I specialized myself in making camouflage textures. I made a small collection which I am keeping in my personal group called SRB-HawkEye-'s Mental Store. Unfortunately, I haven't started to work on any of the projects, although I have loads of great ideas. PRAZAN-PROSTOR PRAZAN-PROSTOR PRAZAN-PROSTOR PRAZAN-PROSTOR PRAZAN-PROSTOR PRAZAN-PROSTOR PRAZAN-PROSTOR .

  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
Media RSS Feed Report media Military Statistic on Balkan (view original)
Military Statistic on Balkan
embed
share
previous next
 
Post comment Comments
Bokis
Bokis May 6 2013, 4:39pm says:

Kad ce novi tenkovi (m-2001)?

+2 votes     reply to comment
Rottenführer{ZS-HR}
Rottenführer{ZS-HR} May 19 2013, 7:52am replied:

Rađeni su 2001. godine, a kladim se da će cijeli projekt završiti baš kao i naš projekt M-95 Degmana.

+2 votes     reply to comment
Sanguinius
Sanguinius May 7 2013, 7:50am says:

Al smo slabi jbt, nije ni cudo sto nas svi prcaju. Treba nam minimum 100k vojnika 200-300 aviona i barem 1000 tenkova...

+1 vote     reply to comment
Rottenführer{ZS-HR}
Rottenführer{ZS-HR} May 19 2013, 7:48am replied:

toliko aviona treba jedino Njemačkoj i ostalim velikim zemljama. Manjim zemljama, kao što su Hrvatska i Srbija - sasvim je dovoljno 50-90 komada, od kojih 30 lovaca - a ostalo za obuku. A što se tiče tenkova, zar tisuću nije malo pretjerano ? Više ne živimo u Jugi pa da se ima para za toliko održavanja, a i za takve male teritorije poput HR i SRB dovoljno je imati 80-150 operativnih tenkova. Nećeš valjda sa njima braniti skoro pa cijeli Balkan pa da ti treba tisuću komada. :D A što se vojnika tiče, vama bi bilo sasvim dovoljno njih 40-50 tisuća. Iako već i sad imate dovoljno vojnika za obranu teritorija.

+2 votes     reply to comment
SRB-HawkEye-
SRB-HawkEye- May 7 2013, 9:23am says:

@Bokis To su sada M-84AS (M-84AB1). To niko ne zna, verovatno kad se dodje do para.

@Sanguinius I 4-5x veća zemlja! Hmmm, 200-300 operativnih aviona nema niko. Dovoljno je do istog broja koji piše (80) ali da su svi operativni i savremeni- modernizovani. Za tenkove isto važi. Što se tiče vojnika, e to već može više, mada vidiš da smo bukvalno isti kao i Bugarska i Rumunija koja je 2x veća zemlja. Dole piše, brojno stanje je tačno, ali da li su oni ispravni ili ne, to ne stoji u statistici. Znači od 80 aviona, nama leti oko 20, od 272 tenka, nek je 50-100 operativno, pa ti vidi...

+2 votes     reply to comment
Brca95
Brca95 May 8 2013, 5:20pm says:

Pa dobro, nismo losi, jaci smo od vecine komsija...

+2 votes     reply to comment
Rottenführer{ZS-HR}
Rottenführer{ZS-HR} May 19 2013, 7:40am says:

Hrvatska ima više od 22.000 vojnika, a ostalo mislim da je točno. Što se tiče M84AS (vrlo sličan T-90ici), mislim da će završiti kao i naš Degman ... ako već i nije. I samo ime govori da je rađen 2001. godine, a još uvijek postoji samo nekoliko prototipa. Jebiga, tako je to na The Balkans.

P.S. Imate li programe za 'jeftiniju' modernizaciju tenkova ? Nadogradnja na AS inačicu je skupa, a postoje i jeftinija učinkovita riješenja. A što se tiče oklopnjaka, je li ima kakvih novosti vezano uz Lazara, ili je pak to drugi 'Degman' ?

+2 votes     reply to comment
Post a Comment
click to sign in

You are not logged in, your comment will be anonymous unless you join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) which we encourage all contributors to do.

2000 characters limit; HTML formatting and smileys are not supported - text only

Image Details
Type
Other
Date
May 6th, 2013
Size
550×450
Options
URL
Embed (big)
Embed
Share
Report Abuse
Report media
Add Media
Members only