This group is for all Serbian members on ModDB. / Ova grupa je za sve srpske članove na ModDB-u.

Media RSS Feed Report media Srbija protiv Britanije
Post comment Comments
BerkutLord
BerkutLord Dec 24 2012, 6:30pm says:

Problem današnjih bitaka je što su sve u naseljenim mestima, nema više terenskih i poljskih bitaka. Em su na udaru civili, em se mnogo lakše pogine i naoružanje nije toliko bitno koliko druge stvari. Čak i mnogo nadmoćnija i naprednija vojska može da izgubi od neprijatelja koji jednostavno ima dobre pozicije i taktiku i prednost domaćeg terena. Primer: Black Hawk Down. Jeste da je samo film, ali dobro pokazuje te slabosti. Em nisu bili pripremljeni, em su upadali u zamke, gubili mnogo ljudi na banalne načine i bili totalno neprofesionalni i zbinjeni. Više su sami sebi odmogli nego što su ih neprijatelji oštetili. Ako takva jedinica zaslužuje da nosi ime ,,Delta'' i ,,Rendžeri'', onda su ovi naši nindže.

+2 votes     reply to comment
Post a Comment
click to sign in

You are not logged in, your comment will be anonymous unless you join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) which we encourage all contributors to do.

2000 characters limit; HTML formatting and smileys are not supported - text only

Description

...naziv je ovog simpatičnog klipa, čiji je autor Rus. Spojio je nespojivo (film "Iza neprijateljskih linija" i "Patriota") i dobijen je ovaj 5-ominutni klip u kojem se sukobljava Armija Republike Srpske i Imperijalne snage Velike Britanije.

Video Details
Type
Entertainment
Date
Nov 21st, 2012
Length
05:44
Filename
Serbia_Vs._Britain.flv
Options
URL
Embed
Share
Report Abuse
Report media
Add Media
Members only