Post news Report RSS Bekstvo od dnevnog svetla, srpski Amnesia mod

Veliko mi je zadovoljstvo da predstavim mod ''Bekstvo od dnevnog svetla'', projekat nekoliko studenata iz Beograda. U pitanju je kratka poetična avantura smeštena u zamak igre Amnesia Dark Descent kao odgovor na ispitni zadatak pravljenja igre i pritom ograničavanja iste na najviše 15 minuta.

Posted by on

Veliko mi je zadovoljstvo da predstavim mod ''Bekstvo od dnevnog svetla'', projekat četvoro studenata iz Beograda. U pitanju je kratka poetična avantura smeštena u zamak igre Amnesia Dark Descent, napravljena kao odgovor na ispitni zadatak keiranja igre i pritom ograničavanja iste na najviše 15 minuta.

Autorsku ekipu ''No-collide Crew'' čine Sara Radojković (FDU, scenario i dizajn igre), Aleksandar Manja (FDU, supervizor i zvuk), Marija Đeranović (FPU, ilustracije i playtesting) i moja malenkost Bojan Jovanović (Matf, level design i programiranje).

Zvanična ModDB stranica moda je dostupna na ovom linku odakle možete pogledati nekoliko slika i downloadovati verzije na srpskom i engleskom jeziku. Za igranje je potrebna Amnesia: Dark Descent apdejtovana na Justine verziju (1.2 ako se ne varam), mod se instalira prostim raspakivanje u podfolder custom stories.

Pretpostavljam da je važno naglasiti da mod nije horor već puzzle avantura tako da se možete opustiti tokom igranja :)

Post a comment

Your comment will be anonymous unless you join the community. Or sign in with your social account: