This group is for all Serbian members on ModDB. / Ova grupa je za sve srpske članove na ModDB-u.

Report article RSS Feed Bekstvo od dnevnog svetla, srpski Amnesia mod

Veliko mi je zadovoljstvo da predstavim mod ''Bekstvo od dnevnog svetla'', projekat nekoliko studenata iz Beograda. U pitanju je kratka poetična avantura smeštena u zamak igre Amnesia Dark Descent kao odgovor na ispitni zadatak pravljenja igre i pritom ograničavanja iste na najviše 15 minuta.

Posted by GrgoljBlaster on Aug 23rd, 2012

Veliko mi je zadovoljstvo da predstavim mod ''Bekstvo od dnevnog svetla'', projekat četvoro studenata iz Beograda. U pitanju je kratka poetična avantura smeštena u zamak igre Amnesia Dark Descent, napravljena kao odgovor na ispitni zadatak keiranja igre i pritom ograničavanja iste na najviše 15 minuta.

Autorsku ekipu ''No-collide Crew'' čine Sara Radojković (FDU, scenario i dizajn igre), Aleksandar Manja (FDU, supervizor i zvuk), Marija Đeranović (FPU, ilustracije i playtesting) i moja malenkost Bojan Jovanović (Matf, level design i programiranje).

Zvanična ModDB stranica moda je dostupna na ovom linku odakle možete pogledati nekoliko slika i downloadovati verzije na srpskom i engleskom jeziku. Za igranje je potrebna Amnesia: Dark Descent apdejtovana na Justine verziju (1.2 ako se ne varam), mod se instalira prostim raspakivanje u podfolder custom stories.

Pretpostavljam da je važno naglasiti da mod nije horor već puzzle avantura tako da se možete opustiti tokom igranja :)

Post a Comment
click to sign in

You are not logged in, your comment will be anonymous unless you join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) which we encourage all contributors to do.

2000 characters limit; HTML formatting and smileys are not supported - text only

Established
May 16, 2009
Privacy
Public
Subscription
Open to all members
Contact
Send Message
Email
Members Only
Membership
Join this group
Group Watch
Track this group
News
Browse
News
Report Abuse
Report article
Related Groups
Serbia Group on MoDDB
Serbia Group on MoDDB Geographic group with 315 members