This group is for all Serbian members on ModDB. / Ova grupa je za sve srpske članove na ModDB-u.

  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
Media RSS Feed Report media Evo dokaza da nas truju s neba (view original)
Evo dokaza da nas truju s neba
embed
share
view previous next
 
Post comment Comments
Joki_SRB
Joki_SRB Oct 15 2012, 12:52pm says:

Dodjiividi.blogspot.com

Pokrenuli su postupak protiv trovanja (kladio bi se u svoj bubreg da ameri stoje iza ovoga)...

+2 votes     reply to comment
SRB-HawkEye-
SRB-HawkEye- Oct 15 2012, 4:17pm replied:

Inače, ovaj dekica sa slike, je pre neki dan protestvovao ispred Skupštine u BG, i posle 2 minuta ga privelo jedno desetak policajaca u maricu. Ali, postigao je svoje- dospelo je njegovo upozorenje u novinama.

+2 votes     reply to comment
Post a Comment
click to sign in

You are not logged in, your comment will be anonymous unless you join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) which we encourage all contributors to do.

2000 characters limit; HTML formatting and smileys are not supported - text only

Description

"BEOGRAD - Spasite nas!

Nakon zaprašivanja nebo je posivelo, vazduh je bio toliko težak i zagušljiv da nismo mogli da dišemo, otkriva naš čitalac

Posle pisanja Kurira o „kemtrejlsu“, otrovnim belim tragovima koji ostaju na nebu posle zaprašivanja, javio nam se veliki broj uplašenih ljudi moleći da nastavimo sa tom temom i da apelujemo da se Srbija zaštiti.

Katastrofa

Tridesetdvogodišnji M. P. iz Sremske Mitrovice poslao nam je fotografije neba nad svojim gradom, napravljene 29. septembra u šest posle podne, baš nakon što su avioni nadletali i zaprašivali njegove sugrađane.

- Pogledajte ovu katastrofu! Napravio sam sliku baš da je priložim kao dokaz svakome ko ne veruje ili misli da je priča o „kemtrejlsu“ samo teorija zavere. Ljudi, čuvajte se! Ovo je strašno, nebo je posivelo, vazduh je bio toliko težak i zagušljiv da nismo mogli da dišemo. Nakon zaprašivanja skupljala se neka bela skrama, kao paučina, koja nikako ne sme da dođe u kontakt s kožom, inače izaziva zdravstvene katastrofe. Udisanjem takođe ubacujemo u organizam te nanočestice, koje nas razaraju iznutra, pa dete nisam smeo da izvedem na igralište danima, a i to mi nije neka garancija da ćemo se zaštiti - priča uznemireni građanin moleći nas da nastavimo da upozoravamo građane i informišemo ih o opasnosti od „kemtrejlsa“.

Na brojnim internet adresama mogu se videti fotografije unutrašnjosti aviona sa ugrađenim metalnim rezervoarima s hemijskim sredstvima, koji su postavljeni umesto putničkih sedišta.

Mlaznice na repu

Postoji i druga vrsta aviona kod kojih su mlaznice postavljene na repu, podu, boku ili krilima aviona, pa se čak na nekim snimcima jasno vidi kako hemijska jedinjenja izlaze iz tih delova, a ne iz turbina, kako je predviđeno kod redovnih aviona."

Kurir-info.rs

Image Details
Type
Other
Date
Oct 15th, 2012
By
MilosDB
Size
900×483
Options
URL
Embed (big)
Embed
Share
Report Abuse
Report media
Add Media
Members only