Malaysia Moddb group. All Malaysian come join this group ! I would like to get as many Malaysians in here as possible. Feel free to invite your friends and fellow gamers.

  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
GGK(Gerup Gerak Khas)

GGK(Gerup Gerak Khas)

News 5 comments

GGK merupakan satu pasukan elit dalam ATM dan Komando Elit yang disegani ramai..Pasukan ini beroperasi di Kuala Kubu Bharu dan Sungai Udang,Melaka..

Pasukan 10 Para Brigade Diiktiraf Pakar Dunia

Pasukan 10 Para Brigade Diiktiraf Pakar Dunia

News 1 comment

Pasukan Khas Angkatan Tentera Malaysia diiktiraf pakar dalam Peperangan. Tentera Konvensional di seluruh dunia amat pelik dengan bentuk latihan yang dijalankan...

Malaysia,Truly Asia

Malaysia,Truly Asia

News 3 comments

In the heart of Asia lies a land of many cultures, wonders and attractions. With a sparkling and lively melting pot of races and religious where Malays...

Post comment Comments  (30 - 40 of 209)
Nav_Sea
Nav_Sea

APB? apa ?? :D

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Nav_Sea
Nav_Sea

Hai Semua :D just test

Reply Good karma Bad karma+2 votes
ImperialKaskins
ImperialKaskins

LOL.

Hi

From APB :D

Reply Good karma Bad karma+2 votes
ijat
ijat

sial.... asal harga XBOX 360 malaysia RM 1250.00 bapak mahal! tapi kalau korang beli dekat dollar USA.. 140.60$ = convert... RM 460.00 tuh je kot!! murah kot... takde tax...

Reply Good karma Bad karma+2 votes
ImperialKaskins
ImperialKaskins

lol. Kawan sy dia beli kat Jepun masa mereka release kat Jepun 1st. So dia kata lebih murah dari beli kat sini dan dia main cepat pun.

Reply Good karma Bad karma+2 votes
ijat
ijat

woahhhh =O

Reply Good karma Bad karma+2 votes
ImperialKaskins
ImperialKaskins

HAPPY DEEPAVALI :)

Reply Good karma Bad karma+3 votes
AthrunZala02
AthrunZala02

Assalamualaikum semua ^_^ ada sesiapa x yg tahu modding C&C Generals Zero Hour dan C&C 3 Tiberium Wars??? ^_^

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Quapaw™
Quapaw™

Aku maen APB

Reply Good karma Bad karma+2 votes
hakim
hakim

bro2 semua den ado lg satu idea baaaekkkk.... punya

apa kata kalo wat map zombi kampong pisang utk left4dead??

best kan, map setting wat berdasarkan citer zombi kampong pisang
pastu ader satu mision dimane

salah seorang darpd team tu kene tolak usop wilcha pergi ke safezone manakala lagi 3 orng kene jage diorang, time tu jugak bukan maen ramai lg zomba cube nk mengkokak kepela otak korang...

apa macam? best x?

Reply Good karma Bad karma+2 votes
Post a comment

You are not logged in, your comment will be anonymous unless you join the community. Or sign in with your social account:

Established
Privacy
Public
Subscription
Open to all members
Contact
Send Message
Membership
Join group
Group watch
Start tracking
Share
Embed Buttons
Link to Malaysia by selecting a button and using the embed code provided more...
Malaysia
Statistics
Members
43
Watchers
14 members
Addons
1
Articles
3