Malaysia Moddb group. All Malaysian come join this group ! I would like to get as many Malaysians in here as possible. Feel free to invite your friends and fellow gamers.

Image RSS Feed Latest Screens
lolol malaysian army parade Naluri dan Rokiahi
Articles RSS Feed Latest Articles
GGK(Gerup Gerak Khas)
Game

GGK(Gerup Gerak Khas)

Dec 28, 2010 Malaysia News 5 comments

GGK merupakan satu pasukan elit dalam ATM dan Komando Elit yang disegani ramai..Pasukan ini beroperasi di Kuala Kubu Bharu dan Sungai Udang,Melaka..

Pasukan 10 Para Brigade Diiktiraf Pakar Dunia
Game

Pasukan 10 Para Brigade Diiktiraf Pakar Dunia

Dec 28, 2010 Malaysia News 1 comment

Pasukan Khas Angkatan Tentera Malaysia diiktiraf pakar dalam Peperangan. Tentera Konvensional di seluruh dunia amat pelik dengan bentuk latihan yang dijalankan...

Malaysia,Truly Asia
Game

Malaysia,Truly Asia

Dec 23, 2010 Malaysia News 3 comments

In the heart of Asia lies a land of many cultures, wonders and attractions. With a sparkling and lively melting pot of races and religious where Malays...

Media RSS Feed Latest Video
Post comment Comments  (30 - 40 of 210)
Nav_Sea
Nav_Sea Dec 2 2011, 9:12am says:

Hai Semua :D just test

+2 votes     reply to comment
ijat
ijat Nov 26 2011, 4:17am says:

sial.... asal harga XBOX 360 malaysia RM 1250.00 bapak mahal! tapi kalau korang beli dekat dollar USA.. 140.60$ = convert... RM 460.00 tuh je kot!! murah kot... takde tax...

+2 votes     reply to comment
ImperialKaskins
ImperialKaskins Nov 27 2011, 3:36am replied:

lol. Kawan sy dia beli kat Jepun masa mereka release kat Jepun 1st. So dia kata lebih murah dari beli kat sini dan dia main cepat pun.

+2 votes     reply to comment
ijat
ijat Nov 29 2011, 12:29pm replied:

woahhhh =O

+2 votes     reply to comment
ImperialKaskins
ImperialKaskins Oct 25 2011, 1:39pm says:

HAPPY DEEPAVALI :)

+3 votes     reply to comment
AthrunZala02
AthrunZala02 Sep 30 2011, 8:16am says:

Assalamualaikum semua ^_^ ada sesiapa x yg tahu modding C&C Generals Zero Hour dan C&C 3 Tiberium Wars??? ^_^

+2 votes     reply to comment
Quapaw™
Quapaw™ Sep 29 2011, 8:11am says:

Aku maen APB

+2 votes     reply to comment
hakim
hakim Aug 25 2011, 10:40am says:

bro2 semua den ado lg satu idea baaaekkkk.... punya

apa kata kalo wat map zombi kampong pisang utk left4dead??

best kan, map setting wat berdasarkan citer zombi kampong pisang
pastu ader satu mision dimane

salah seorang darpd team tu kene tolak usop wilcha pergi ke safezone manakala lagi 3 orng kene jage diorang, time tu jugak bukan maen ramai lg zomba cube nk mengkokak kepela otak korang...

apa macam? best x?

+2 votes     reply to comment
hakim
hakim Aug 21 2011, 11:34am says:

kepada kawan2 yng tahu modding....

den ade cadangan utk mod

ape kate kalo wat mod utk GTA:SA tp mod REMPIT ngan KL menjerit tuka semua moto dalam game 2 ngan TZM,RXZ,Kriss dan laen2 asalkan moto Malaysia

amacam? best x?

+3 votes     reply to comment
XenoAisam
XenoAisam Sep 18 2011, 12:57am replied:

60 tu harga steam dlm USD~ harga sebenarnye lebih RM100+

+2 votes     reply to comment
Post a Comment
click to sign in

You are not logged in, your comment will be anonymous unless you join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) which we encourage all contributors to do.

2000 characters limit; HTML formatting and smileys are not supported - text only

Established
Dec 23, 2010
Privacy
Public
Subscription
Open to all members
Contact
Send Message
Email
Members Only
Membership
Join this group
Group Watch
Track this group
Share
Embed Buttons

Promote Malaysia on your homepage or blog by selecting a button and using the HTML code provided (more).

Malaysia
Malaysia
Statistics
Members
43
Rank
92 of 15,836
Watchers
14 members
Addons
1
News
3