Group for fellow ModDB users from Indonesia, the great conqueror of Southeast Asia. Join us if you feel you're Indonesian enough (no matter what your nationality is). We do love Indonesia!

Image RSS Feed Latest Screens
Ipo-chan Ipo-chan Sir :v
YR:NW News Update #9
C&C: Yuri's Revenge

YR:NW News Update #9

Sep 4, 2015 Yuri's Revenge: New War News 0 comments

Another massive gameplays, Troopers in action, the war begins a new!

YR:NW News Update #8
C&C: Yuri's Revenge

YR:NW News Update #8

Jul 12, 2015 Yuri's Revenge: New War News 0 comments

Yuri's Revenge: New War teaser is now available! The war begins a new!

YR:NW News Update #7
C&C: Yuri's Revenge

YR:NW News Update #7

Jun 29, 2015 Yuri's Revenge: New War News 3 comments

Battle tanks are improved, Canada forces are defending theirselves against full-scale Soviet invasion, massive gameplays, the war begins a new!

YR:NW News Update #6
C&C: Yuri's Revenge

YR:NW News Update #6

Jun 24, 2015 Yuri's Revenge: New War News 2 comments

Soviets are occupying Detroit city, Floating Disks are totally improved, the war begins a new!

Tidal Wars Update #7 - Trigger Pull
C&C Generals: Zero Hour

Tidal Wars Update #7 - Trigger Pull

Mar 29, 2015 Tidal Wars News 10 comments

The two armies of the USA and China had a meeting on Iloilo City, Philippines. Meanwhile, GLA-assisted local freedom movement are already prepared to...

Media RSS Feed Latest Video
Post comment Comments  (370 - 380 of 793)
ResolveR
ResolveR Sep 17 2013 says:

pada lagi kena konspirasi hati atau lagi labil ekonomi

sepi amat?

lololololololololol

btw siapa aja kemarin yg ke AFAID?

+1 vote     reply to comment
n5p29 Creator
n5p29 Sep 20 2013 replied:

gw tadinya mau nonton bareng temen2 buat refreshing abis sidang, cuma ternyata mahal. akhirnya cuma beberapa aja yg jadi masuk. D:

+1 vote   reply to comment
Shadow_Micha
Shadow_Micha Sep 9 2013 says:

Mari sejenak merenung mendengar lagu Iwan Fals ~ Dibawah Tiang Bendera
Youtube.com

Agar kita tetap ingat jati diri kita sebagai satu bangsa ... di bawah payung perbedaan.

+1 vote     reply to comment
uzzybotak Creator
uzzybotak Sep 6 2013 says:

sepi ya? hmmm... enaknya mau postingan apa lagi nih? nah kirimin idemu sekalian masbro mbaksis apa yg mau diposting. sekalian bersih2, biar rapih...

+1 vote   reply to comment
Yndoril.
Yndoril. Oct 13 2013 replied:

desain pagenya jd bagus, biar kayak beberapa group. Konsekuensinya berat pagenya nanti :<

+1 vote     reply to comment
n5p29 Creator
n5p29 Sep 7 2013 replied:

post aja joget caesar ato goyang bang jali. :P
klo perlu, untuk selanjutnya, klo lagi ada yg booming di indo di post juga di sini.

+1 vote   reply to comment
Shadow_Micha
Shadow_Micha Sep 4 2013 says:

random kaskusing ... Kaskus.co.id

+1 vote     reply to comment
Shadow_Micha
Shadow_Micha Aug 26 2013 says:

Tahukah anda...

...Bahwa Harimau bukan satu-satunya hewan berkulit belang?
8 dari 10 pria di dunia memiliki kulit yang belang di bagian hidung termasuk kamu

...Bahwa kopi luwak itu terbuat dari tahi luwak... (kalo dari tahi kucing itu namanya kopi jahe)

...Bahwa Moddb telah ada sejak jaman creataceous

...Bahwa orang yang jatuh dari sepuluh ribu meter pasti selalu menghadap Tuhan?

(Fakta)

+1 vote     reply to comment
n5p29 Creator
n5p29 Aug 17 2013 says:

gw penasaran,
kan industri game lagi marak di indonesia, sampe udah ada expo2 buat developer game2 lokal. tapi kira2 ada ngga ya expo buat mod2 buatan lokal?

+1 vote   reply to comment
uzzybotak Creator
uzzybotak Aug 17 2013 replied:

menurut gua sih kayaknya ga ada, lagian kan mod2 itu sebagian hrs pake game yg ilegal buat diinstall, makanya orang ga terlalu respect. lagian kerjanya juga kan sekedar di internet, ga dibayar pula. tapi kalo mau bikin expo2 gituan bisa jadi ide bagus tuh

+1 vote   reply to comment
Shadow_Micha
Shadow_Micha Aug 26 2013 replied:

iya, setau ane expo mod lum ada yg pernah bikin. Sepengetahuan ane adanya cuma expo untuk game dev, macem TGS, E3 dan semacem2nya. Dan kayaknya dalam expo-expo itu juga gak membahas mod karena mungkin pikir mereka mod-mod making itu out of place... CMIIW

+1 vote     reply to comment
Post a Comment
click to sign in

You are not logged in, your comment will be anonymous unless you join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) which we encourage all contributors to do.

2000 characters limit; HTML formatting and smileys are not supported - text only

Established
Apr 15, 2010
Privacy
Public
Subscription
Open to all members
Homepage
Indonesia.go.id
Contact
Send Message
Membership
Join this group
Group Watch
Track this group
Share
Embed Buttons

Promote Indonesia ModDB Community on your homepage or blog by selecting a button and using the embed code provided (more).

Indonesia ModDB Community
Indonesia ModDB Community
Statistics
Members
137
Watchers
32 members
Files
1
News
38