Group for fellow ModDB users from Indonesia, the great conqueror of Southeast Asia. Join us if you feel you're Indonesian enough (no matter what your nationality is). We do love Indonesia!

  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
  • View media
YR:NW News Update #11

YR:NW News Update #11

Command & Conquer: New War 1 comment

Some updates of Black Force army, new mission loading screen, the war begins a new!

YR:NW Temporary Retirement

YR:NW Temporary Retirement

Command & Conquer: New War 3 comments

Dear our beloved fans, the new war has been stopped due Yuri had successful controlling us...

YR:NW News Update #10

YR:NW News Update #10

Command & Conquer: New War 2 comments

Celebrating Mod of the Year event by showing a massive gameplay!

YR:NW Voice Actors Required

YR:NW Voice Actors Required

Command & Conquer: New War 8 comments

Yuri's Revenge: New War mod is now open a recruitment for voice actors/actress!

YR:NW News Update #9

YR:NW News Update #9

Command & Conquer: New War 0 comments

Another massive gameplays, Troopers in action, the war begins a new!

Post comment Comments  (10 - 20 of 990)
n5p29 Creator
n5p29

moddb nggak punya website khusus buat versi beta sih. jadi klo ada yg diganti ya langsung dicoba aja di website aslinya, klo dibilang jelek ya dibalikin, klo bagus atau ngga ada komplain ya sudahlah.

( masih blom bisa reply D: )

Reply Good karma+2 votes
deathreaperz
deathreaperz

Web Admin nya lama gk on klihatannya gan...

Ane minta template ModDB aja blum dibales :3

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Shadow_Micha Creator
Shadow_Micha

Dah bisa reply semua neh kayaknya orang2.

Ya moga2 gak ganti2 versi sebanyak taun kemaren. XD

Reply Good karma+1 vote
n5p29 Creator
n5p29

moddb udah di ujung umur kali ):

Reply Good karma+1 vote
Shadow_Micha Creator
Shadow_Micha

Akhirnya bisa reply lagi neh. Macem2 aja adminnya gonta ganti versi mulu, mending yang dimanage yang sifatnya mendesak banget.

Reply Good karma+1 vote
Shadow_Micha Creator
Shadow_Micha

Njer kenapa nih situs, komunitas modding sepi, eh ini situs tambah aneh2, taun kemaren aja dah kira2 ampir 4x ganti kali ane gak salah inget, mulai html ke iframe, macem2 dah.

#facepalm

Reply Good karma+1 vote
n5p29 Creator
n5p29

@micha: iya sepi ):

PS: moddb ganti layout lagi, ngga bisa pake reply. >.>

Reply Good karma+1 vote
Shadow_Micha Creator
Shadow_Micha

Komunitas modding kayaknya pada lesu yah akhir2 ini.

Reply Good karma+1 vote
Vasquez_Lichstein
Vasquez_Lichstein

Halo,Ada Yang Biasa Bikin mod Buat Men of War (AS1/2) nggak...???
Saya Butuh Bantuan nih,Mau bikin Mod "Indonesian Modern Armies" Tapi,Susah Juga Kalo Sendiri,Lihat Screenshot nya nih...
Media.moddb.com

Media.moddb.com

Moddb.com

Oke...??

Reply Good karma Bad karma+2 votes
takemikazuchi
takemikazuchi

dijadikan addon mod modern yang sudah ada aja gan. saya siap bantu kalo masalah texturing.
CP:
Facebook.com
Facebook.com

Reply Good karma Bad karma+1 vote
Post a comment

You are not logged in, your comment will be anonymous unless you join the community. Or sign in with your social account:

Established
Privacy
Public
Subscription
Open to all members
Contact
Send Message
Homepage
Indonesia.go.id
Membership
Join group
Group watch
Start tracking
Share
Embed Buttons
Link to Indonesia ModDB Community by selecting a button and using the embed code provided more...
Indonesia ModDB Community
Statistics
Members
143
Watchers
34 members
Downloads
2
Articles
31