Live a week in the life of "The Postal Dude"; a hapless everyman just trying to check off some chores. Buying milk, returning an overdue library book, getting Gary Coleman's autograph, what could possibly go wrong? Blast, chop and piss your way through a freakshow of American caricatures in this darkly humorous first-person adventure. Meet Krotchy: the toy mascot gone bad, visit your Uncle Dave at his besieged religious cult compound and battle sewer-dwelling Taliban when you least expect them! Endure the sphincter-clenching challenge of cannibal rednecks, corrupt cops and berserker elephants. Accompanied by Champ, the Dude's semi-loyal pitbull, battle your way through open environments populated with amazingly unpredictable AI. Utilize an arsenal of weapons ranging from a humble shovel to a uniquely hilarious rocket launcher. Collect a pack of attack dogs! Use cats as silencers! Piss and pour gasoline on anything and everyone! YOU KNOW YOU WANT TO!

Forum Thread
by member
  Posts  
running problems (Games : POSTAL 2 : Forum : Postal 2 Support : running problems) Locked
Thread Options
Feb 25 2012, 6:51am Anchor

I've been running a 32bit version of ubuntu 11.10 and I decided to download the postal 2 demo, first the sound didn't work but a helpful comment sorted that out, then the mouse didn't work. So after a while I decided that maybe the proper release would work better and get paid more attention. 
Unfortunately, the game won't render it starts up and the sound is fine but then the menu options don't display and all the items that spin around in the menu are grey boxes.

Feb 26 2012, 7:48pm Anchor

Thanks for reporting the problem.  Although sadly right now I have no idea how to help this issue, I hope we can work it out.  I'm gonna boot Ubuntu 11.10 (probably 32-bit too) in the next few days so we can see if I get the same thing, and go from there.

Jul 18 2012, 9:25am Anchor

I have exactly the same problem, but i found out that when i run postal2 from the System directory everything works fine except for the sound.(probably because of pulseaudio). btw i run ubuntu 12.04 amd64.

Fixed it by removing:
these lines from the postal2 file:
LD_LIBRARY_PATH=.:${POSTAL2_DATA_PATH}:${LD_LIBRARY_PATH}
export LD_LIBRARY_PATH

Jul 19 2012, 3:09am Anchor

I think the problem here is more specifically related to something disscussed in another thread. Try removing the libgcc_s.so.1 libary that was included with the game. You can find it in your Desura directory by going through desura/common/postal-2/postal2game/System. That may fix all your problems.

Jul 19 2012, 4:33am Anchor
hamishwilson wrote:I think the problem here is more specifically related to something disscussed in another thread. Try removing the libgcc_s.so.1 libary that was included with the game. You can find it in your Desura directory by going through desura/common/postal-2/postal2game/System. That may fix all your problems.

This fixed all my problems! thanks alot!

Jul 19 2012, 1:48pm Anchor

I am beginning to think that library should just be removed from the binaries in general. I mean, it is not unreasonable to assume that all Linux users have a copy of libgcc installed, and by shipping a statically linked one they seem to be causing problems with the the two different library versions grinding against each other. I am no expert, but maybe this is something that should be brought up with Ryan Gordon?

Reply to Thread
click to sign in and post

Only registered members can share their thoughts. So come on! Join the community today (totally free - or sign in with your social account on the right) and join in the conversation.